Kivenlahden nuorisotila

Kivenlahden nuorisotila sijaitsee Kivenlahden ostarilla, terveysasemaa vastapäätä alikulun vieressä.

Nuorisotila tarjoaa mukavaa ajanvietettä hengailun ja pelailun merkeissä. Tilalla on omat vuorot 3.-6. -luokkalaisille sekä 13-17 -vuotiaille. Tekemistä meiltä löytyy mm. pingiksen, biljardin, lautapelien sekä pelikonsolien muodossa. Silloin tällöin tilalla järjestetään peliturnauksia tai muuta kivaa tekemistä esimerkiksi kokkailun merkeissä.

Nuokun musiikkistudiossa voit torstaisin ja lauantaisin tehdä biittejä, konemusaa, räpätä tai laulaa. Keskiviikkoisin järjestetään 7.lk - 17.v tytöille suunnattuja nuorteniltoja, jolloin nuokku on varattu kokonaan tyttöjen käyttöön. Tyttöjen illoissa paikalla on kaksi naisohjaajaa.

Jos pelailu ei nappaa, tilalle voi tulla ihan vaan olemaan kavereiden kanssa, tutustua uusiin tyyppeihin tai jutella ohjaajien kanssa. Meillä työskentelee kolme vakituista nuorisonohjaajaa, jotka perustoiminnan lisäksi järjestävät myös tapahtumia ja yhteisiä retkiä. Nuoret voivat myös vaikuttaa nuorisotilan tapahtumiin, ja toteuttaa omia ideoitaan ohjaajien avustuksella.

Nuorisotila on päihteetön tila, jossa noudatetaan hyviä käytöstapoja, ja jossa ei kiusata tai syrjitä ketään. Tilalle on myös esteetön kulku, eli sisään pääsee hissillä ja tilalta löytyy esteetön WC.

Tuoreimmat kuulumisemme voit tarkistaa meidän somekanavilta Instagramista @kivenlahden_nuokku tai Snapchatista kiviksen-nuokku