Gräsa - taitojen talo

Gräsa on lasten ja nuorten kädentaitojen harrastuspaikka Espoon Olarinluomassa. Meillä voit opetella erilaisia kädentaitoja aivan alkeista lähtien ja viettää vapaa-aikaa luovassa ilmapiirissä.

Toimintakausi käynnistyy aina syyskuussa ja päättyy toukokuussa. Ryhmät kokoontuvat viikottain. Kauden 2020-2021 kurssit ovat nähtävissä elokuun alusta osoitteessa harrastushaku.fi (hakusanalla gräsa). 

Vapaita paikkoja voit tiedustella myös kauden käynnistyttyä. Joko suoraan ohjaajilta tai osoitteesta grasa.nuoriso@espoo.fi. Lisäksi järjestämme perjantaipajoja ja lyhytkursseja.

Kerhojen perustoiminta on maksutonta. Poikkeuksena ovat vapaaehtoiset isot projektit, joiden materiaalit osallistuja hankkii itse. Niistä sovitaan aina ohjaajan kanssa tapauskohtaisesti.

Gräsan taitojen talon viikko-ohjelma 2020-2021 (pdf, 3994 Kt)

Gräsan töihin ja tunnelmiin voit tutustua myös Instagramissa, instagram.com/grasan_taitojen_talo.

Keramiikka

Keramiikkakerhoissa muotoilemme savea eri tekniikoita käyttäen. Samalla tutuksi tulevat myös keramiikan valmistuksen muut vaiheet kuten koristelu ja lasittaminen. Kerhoissa tutustutaan myös rakupolttoon ja lasinsulatukseen. Yli 8-vuotiaille.

Lisätiedot: Emilia Lyly, puh. 043 825 5334

Tekstiili ja taideaskartelu

Tekstiiliryhmissä tutustumme erilaisiin tekstiilimateriaaleihin ja tekniikoihin: maalaamme ja painamme kangasta, ompelemme, huovutamme ym. Taideaskartelussa kehitämme luovaa ilmaisua erilaisilla materiaaleilla ja tekniikoilla työskennellen. Yli 8-vuotiaille. Yli 11-vuotiaille ompelupaja omien ideoiden toteuttamiseen.

Lisätiedot: Melissa Laitakari, puh.046 877 3899

Mopopaja

Mopopajassa voit korjata omaa menopeliäsi ohjaajien avustamana. 15-23-vuotiaille. Paja on avoin, sinne ei tarvitse ilmoittautua.

Lisätiedot: Jani Maarela, puh. 043 827 2492

Puu- ja metalli

Puu- ja metallikerhoissa työstämme erilaisia materiaaleja ja opettelemme työvälineiden ja koneiden käyttöä. Kerhoissa nikkaroimme käyttö- ja koriste-esineitä leluista aina huonekaluihin asti. Ryhmiä 9-23 -vuotiaille.

Lisätiedot: Juha Mattila, puh. 043 825 8072

Perjantaipajat 

Perjantaipajat ovat yhden tai kahden iltapäivän mittaisia kursseja, joissa on erilaisia teemoja hopeakorujen valmistamisesta luontoaskarteluun. Järjestämme kursseja myös koulujen loma-aikoina. Perjantaipajat ja lyhytkurssit.

Gräsan kurssit ja tapahtumat löytyvät harrastushausta hakusanalla: Gräsa