Gräsa - taitojen talo

Gräsa on lasten ja nuorten kädentaitojen harrastuspaikka Espoon Olarinluomassa. Meillä voit opetella erilaisia kädentaitoja aivan alkeista lähtien ja viettää vapaa-aikaa luovassa ilmapiirissä.

Toimintakausi käynnistyy aina syyskuussa ja päättyy toukokuussa. Ryhmät kokoontuvat viikottain. Kauden 2020-2021 kurssit ovat nähtävissä elokuun alussa osoitteessa harrastushaku.fi (hakusanalla gräsa) ja haku alkaa maanantaina 10.8.2020. 

Vapaita paikkoja voit tiedustella myös kauden käynnistyttyä. Joko suoraan ohjaajilta tai osoitteesta grasa.nuoriso@espoo.fi. Lisäksi järjestämme perjantaipajoja ja lyhytkursseja.

Toimintaan osallistuminen on edullista, sillä perimme vain tarvikemaksun, jota kertyy tehtyjen töiden mukaan. Kerhomaksuista voi myös hakea maksuvapautusta. NE Maksuvapautusanomus (pdf, 225 Kt).

Gräsan taitojen talon viikko-ohjelma 2020-2021 (pdf, 3994 Kt)

Gräsan töihin ja tunnelmiin voit tutustua myös Instagramissa, instagram.com/grasan_taitojen_talo.

Keramiikka

Keramiikkakerhoissa muotoilemme savea eri tekniikoita käyttäen. Samalla tutuksi tulevat myös keramiikan valmistuksen muut vaiheet kuten koristelu ja lasittaminen. Kerhoissa tutustutaan myös rakupolttoon ja lasinsulatukseen. Yli 8-vuotiaille.

Lisätiedot: Emilia Lyly, puh. 043 825 5334

Tekstiili ja taideaskartelu

Tekstiiliryhmissä tutustumme erilaisiin tekstiilimateriaaleihin ja tekniikoihin: maalaamme ja painamme kangasta, ompelemme, huovutamme ym. Taideaskartelussa kehitämme luovaa ilmaisua erilaisilla materiaaleilla ja tekniikoilla työskennellen. Yli 8-vuotiaille. Yli 11-vuotiaille ompelupaja omien ideoiden toteuttamiseen.

Lisätiedot: grasa.nuoriso@espoo.fi

Mopopaja

Mopopajassa voit korjata omaa menopeliäsi ohjaajien avustamana. 15-23-vuotiaille. Paja on avoin, sinne ei tarvitse ilmoittautua.

Lisätiedot: Jani Maarela, puh. 043 827 2492

Puu- ja metalli

Puu- ja metallikerhoissa työstämme erilaisia materiaaleja ja opettelemme työvälineiden ja koneiden käyttöä. Kerhoissa nikkaroimme käyttö- ja koriste-esineitä leluista aina huonekaluihin asti. Ryhmiä 9-23 -vuotiaille.

Lisätiedot: Juha Mattila, puh. 043 825 8072

Perjantaipajat 

Perjantaipajat ovat yhden tai kahden iltapäivän mittaisia kursseja, joissa on erilaisia teemoja hopeakorujen valmistamisesta luontoaskarteluun. Järjestämme kursseja myös koulujen loma-aikoina. Perjantaipajat ja lyhytkurssit.

Gräsan kurssit ja tapahtumat löytyvät harrastushausta hakusanalla: Gräsa