Gräsa - taitojen talo

Gräsa on lasten ja nuorten kädentaitojen harrastuspaikka Espoon Olarinluomassa. Meillä voit opetella erilaisia kädentaitoja aivan alkeista lähtien ja viettää vapaa-aikaa luovassa ilmapiirissä.

Gräsan toimintakausi käynnistyy aina syyskuussa ja päättyy toukokuussa. Ryhmät kokoontuvat viikottain. Kurssit ovat nähtävillä elokuun alussa harrastushaku.fi ja haku alkaa 2020-2021 kaudelle 10.8.

Kauden aikana järjestämme myös yhden iltapäivän mittaisia teemapajoja sekä tapahtumia. Koulujen loma-aikoina järjestämme lyhytkursseja. 

Kerhotoimintaan osallistuminen on edullista, sillä kerhoista perimme vain tarvikemaksun, jota kertyy tehtyjen töiden mukaan.

Vapaita paikkoja voit tiedustella, vaikka kausi onkin käynnistynyt. Joko suoraan ohjaajilta tai osoitteesta grasa.nuoriso@espoo.fi

Gräsan taitojen talon viikko-ohjelma 2019-2020 (pdf, 3391 Kt)

Keramiikka

Keramiikkakerhoissa muotoilemme savea eri tekniikoita käyttäen. Samalla tutuksi tulevat myös keramiikan valmistuksen muut vaiheet kuten koristelu ja lasittaminen. Kerhoissa tutustutaan myös rakupolttoon ja lasinsulatukseen. Yli 8-vuotiaille.

Lisätiedot: Emilia Lyly, puh. 043 825 5334

Tekstiili ja taideaskartelu

Tekstiiliryhmissä tutustumme erilaisiin tekstiilimateriaaleihin ja tekniikoihin: maalaamme ja painamme kangasta, ompelemme, huovutamme ym. Taideaskartelussa kehitämme luovaa ilmaisua erilaisilla materiaaleilla ja tekniikoilla työskennellen. Yli 8-vuotiaille. Yli 11-vuotiaille ompelupaja omien ideoiden toteuttamiseen.

Lisätiedot: Kamilla Mäkinen, puh. 046 877 3899

Moottorikerhot ja mopopajat

Moottorikerhossa ja mopopajoissa voit korjata omaa menopeliäsi taitojesi mukaan. 15-23 -vuotiaille.

Lisätiedot: Jani Maarela, puh. 043 827 2492

Puu- ja metalli

Puu- ja metallikerhoissa työstämme erilaisia materiaaleja ja opettelemme työvälineiden ja koneiden käyttöä. Kerhoissa nikkaroimme käyttö- ja koriste-esineitä leluista aina huonekaluihin asti. Ryhmiä 9-23 -vuotiaille.

Lisätiedot: Juha Mattila, puh. 043 825 8072

Gräsan kurssit ja tapahtumat löytyvät harrastushausta hakusanalla: Gräsa

Syksyn haku 10.8-26.8.2020