Gräsan kädentaitojen keskus

Gräsa on lasten ja nuorten kädentaitojen harrastuspaikka, jossa eri-ikäiset lapset ja nuoret voivat kehittää käden- ja ilmaisuntaitoja sekä viettää vapaa-aikaa luovassa ilmapiirissä. Alkeisryhmissä opetellaan perustaitoja ja jatkoryhmissä vaativimpia tekniikoita.

Gräsan toimintakausi käynnistyy aina syyskuussa ja päättyy toukokuussa. Ryhmät kokoontuvat viikottain.

Kauden aikana järjestetään myös joitakin erillisiä viikonloppukursseja ja tapahtumia, joista tiedotetaan erikseen. Kesäkuussa järjestetään lyhytkursseja.

Kerhotoimintaan osallistuminen on edullista, sillä kerhoista peritään vain tarvikemaksu, jota kertyy tehtyjen töiden mukaan.


Tervetuloa Gräsan kevätnäyttelyyn

Keramiikka

Keramiikkakerhoissa opetellaan käsin rakentamista levy-, makkara- ja peukalotekniikoilla. Kun alkeet hallitaan, siirrytään vaativimpiin tekniikoihin. Kerhoissa tutustutaan myös rakupolttoon ja lasinsulatukseen.
Alkeisryhmät 8-13 -vuotiaille ja jatkoryhmät 9-19 -vuotiaille.
Lisätiedot: Emilia Lyly, puh. 043 825 5334

Tekstiili

Tekstiiliryhmissä tutustutaan erilaisiin tekstiilimateriaaleihin ja tekniikoihin: maalataan ja painetaan kangasta, ommellaan, huovutetaan ja sekoitetaan eri tekniikoita. Taideaskartelussa kehitetään luovaa ilmaisua tekemällä eri materiaaleista ja eri tekniikoilla tehtyjä töitä. Ompelupaja yli 11-vuotiaille omien ideoiden toteuttamiseen.
Lisätiedot: Kamilla Mäkinen, puh. 046 877 3899

Moottorikerhot ja mopopajat

Moottorikerhossa ja mopopajoissa voi korjata omaa menopeliä taitojensa mukaan. 15-23 -vuotiaille
Lisätiedot: Jani Maarela, puh. 043 827 2492

Puu- ja metalli

Puu- ja metallikerhoissa työstetään erilaisia materiaaleja ja opetellaan työvälineiden ja koneiden käyttöä. Kerhoissa nikkaroidaan käyttö- ja koriste-esineitä leluista aina huonekaluihin asti. Ryhmiä 9-23 -vuotiaille.
Lisätiedot: Juha Mattila, puh. 043 825 8072