Niittykummusta moderni metrokeskus – Lidlin pääkonttorin muutto tuo elinvoimaa

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
22.3.2017 klo 8.34

Espoossa rakennetaan kestävää, verkostomaista kaupunkia, jossa arki sujuu. Niittykumpu on muuttumassa moderniksi metrokeskukseksi ja tuhansien uusien asukkaitten kaupunginosaksi.

Esimakua saadaan, kun Espooseen muuttanut Lidlin Suomen pääkonttori avaa ovensa. Pääkonttori on paluumuuttaja: se sijaitsi Espoossa eri osoitteissa 2000-luvun alkuvuosina ennen muuttoaan Vantaalle.

“Uusi pääkonttorimme sopii erinomaisesti Lidlin tarpeisiin hyvien julkisten liikenneyhteyksien ja joustavien tilaratkaisujen osalta, jotka mahdollistavat tulevaisuuden kasvun. Olemme todella innoissamme saadessamme työskennellä uudessa Lidl Housessa”, iloitsee Lidlin kiinteistö- ja kehitysjohtaja Virpi Kaikkonen.

Lidlillä on Suomessa yhteensä 160 myymälää, joista Espoossa on yhdeksän. Seuraava uusi myymälä Espoossa avautuu huhtikuussa kauppakeskus Isossa Omenassa.

”Metron ansiosta Espooseen tulee lisää asuntoja, työpaikkoja, investointeja ja palveluja, mistä Niittykummun muutos on oiva todiste. Lidlin pääkonttorin muutto Espooseen on merkittäviä asia kasvukäytävän vahvistumiselle. Toivotamme heidät lämpimästi tervetulleeksi takaisin Espooseen”, sanoo Espoon kaupungin elinkeinojohtaja Tuula Antola.