Nature Theater of Oklahoma (USA) & EnKnapGroup (Slovenia): Pursuit of Happiness

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Pursuit of Happiness
Amerikkalainen unelma saa kyytiä tässä ainutlaatuisessa tanssiteatteriteoksessa. Yhdysvaltain itsenäisyysjulistus asettaa onnen tavoittelun luovuttamattomien oikeuksien joukkoon, Luojan jokaiselle antamaksi ja hallitusten suojeltavaksi. Mutta mitä onni on?

Pursuit of Happiness on oudon riemastuttava yhdistelmä fyysistä komediaa ja surrealistista satiiria. Se leikkaa sujuvasti väkivaltaisesta Villistä Lännestä Persianlahden sotaan, Hollywood-parodiasta itsensä analysointiin keskittyneen sukupolven tyhjyyteen. Tuottaen vaivihkaa tapahtuvia oivalluksia onnen olemuksesta.

"…one of the wildest things you’ll see at the theater this year. “Pursuit of Happiness” won’t change the world. It will change your night." New York Times

Nature Theater of Oklahoma on moninkertaisesti palkittu esitystaiteen uranuurtaja New Yorkista. Pavol Liskan ja Kelly Copperin ehtymätön luovuus tuottaa esityksiä, jotka ylittävät ja räjäyttävät genrejen rajoja.

EnKnapGroup on slovenialainen nykytanssiryhmä, joka työskentelee maailman eturivin koreografien kanssa ja kiertää menestyksekkäästi kansainvälisiä tanssiareenoita.

Esitykset:
ke 12.12. klo 19
to 13.12. klo 19
pe 14.12. klo 19

Kesto 1 h 55 min (ei väliaikaa)
Esityskieli englanti, tekstitys suomeksi.

Kuva: Andrej Lamut

Tiedot ja sijainti

Aika

ke 12.12.2018 klo 19.00 - 20.55

Paikka

Espoon kulttuurikeskus, Louhisali

Kulttuuriaukio 2 02100 Espoo

Järjestäjä

Espoon Kaupunginteatteri

Verkko-osoite

Espoon Kaupunginteatteri

Hinta

Liput 37/34/18 € + toimitusmaksu (alk. 1 €)

Liput

Lippupiste