Mun Espoo – anna äänesi kuulua!

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
21.8.2020 klo 12.10

Mitä sinulle tulee mieleen Espoosta? Mitkä asiat ovat hyvin? Mihin kaupungin tulisi panostaa? Vastaa kyselyihin, joilla kartoitetaan asukkaiden toiveita tulevaisuuden Espoosta.

Vastauksia hyödynnetään kaupungin strategian, Espoo-tarinan, päivityksessä ja kaupunkiympäristömme kehittämisessä. Kyselyt ovat avoinna lokakuun loppuun saakka.

Espoo-tarina on yhteinen asiamme

Espoo-tarinan valmistelu tulevalle valtuustokaudelle 2021-2025 on käynnistynyt. Nyt keräämme kuntalaisten näkemyksiä ja toiveita Espoon tulevaisuudesta luottamuselinten käsittelyn pohjaksi.

”Meille on tärkeää, että Espoo-tarinassa kuuluu espoolaisten ääni, joten kutsumme kaikki mukaan osallistumaan”, sanoo kaupungin strategiajohtaja Jorma Valve.
”Espoo-tarina on ollut yhteinen suunnannäyttäjä Espoon kehittämisessä jo kahden valtuustokauden ajan. Tarinamuotoista strategiaa on ollut helppo viestiä ja sen toteuttamiseen on sitouduttu hyvin”, Valve sanoo.

Nyt on oikea aika miettiä, millainen sinun tulevaisuuden Espoosi on ja tulla mukaan vaikuttamaan. Vastaaminen kestää noin 5 minuuttia.

Vastaa Mun tulevaisuuden Espoo -kyselyyn

Merkitse kartalle tärkeät ja kehittämistä vaativat paikat

Samaan aikaan Espoon tulevaisuuden näkymiä ja asukkaiden toiveita kartoittavan kyselyn kanssa on käynnissä toinen, karttapohjainen kysely, joka keskittyy erityisesti espoolaisen kaupunkiympäristön kehittämiseen.

Karttakyselyssä pääset merkitsemään kartalle, miltä sinun Espoosi näyttää ja tuntuu: Miten arkesi sujuu kotikaupungissasi – kodin, työpaikan tai opiskelupaikan lähiympäristössä? Miten liikut eri paikkoihin? Mitkä ovat sinulle tärkeitä tai rakkaita paikkoja? Mitä paikkoja Espoossa tulisi kehittää – ja miten?

Tietoa hyödynnetään Espoo-tarinan valmistelussa, Espoon kaupunkisuunnittelussa sekä Aalto-yliopiston urbaania elinympäristöä ja sen terveyttä edistäviä vaikutuksia koskevassa tutkimuksessa. 

Karttakyselyyn vastaaminen kestää noin 20-30 minuuttia.

Vastaa Mun Espoo kartalla -kyselyyn