Matinkylän urheilupuiston rakennustyöt etenevät

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
10.4.2019 klo 16.32

Matinkylän urheilupuiston rakennustyöt ovat alkaneet ja turvallisuuden takaamiseksi työmaa-alue on aidattu. Pyydämme huomioimaan, että aitojen siirtäminen ja ylittäminen sekä työmaa-alueella liikkuminen on kielletty. Alueella liikkuu myös työkoneita.

Matinkylän urheilupuiston vesihuolto ja stabilointi -urakan rakennustyöt etenevät. Tämän viikon aikana alueella siirretään nykyisen jäähallin viereistä kaukolämpölinjaa kaivantojen tieltä pois, valmistellaan stabilointipohjia urheilukentän vieressä, aidataan työmaa-aluetta lisää ja tehdään tilapäisiä liikennejärjestelyjä urakka-alueelle.

Tilapäiset liikennejärjestelyt muuttavat kevyenliikenteen kulkureittejä alueella. Gräsanojan viereinen Matinlaaksonreitti suljetaan toistaiseksi, jotta rakennustyöt on mahdollista suorittaa turvallisesti. Tilapäiset liikennejärjestelyt ja muuttuneet kulkureitit on merkitty tähän karttaan. Kulkureiteistä kertovia opaskarttoja sijoitetaan myös maastoon.

Pyydämme kaikkia vanhempia opastamaan pienimpiä kulkijoita uusista reiteistä, erityisesti mikäli urheilupuiston liikennejärjestelyt vaikuttavat heidän nykyisiin kulkureitteihinsä esimerkiksi kouluun tai harjoituksiin mentäessä. Tilapäiset liikennejärjestelyt ovat voimassa useamman kuukauden.

Muuttuneiden liikennejärjestelyiden lisäksi muutoksia alueella aiheuttaa se, että nykyisen jäähallin viereisellä jalkapallokentällä uusitaan viivoja ensi viikon aikana. Viivat täytyy uusia, koska kenttä lyhenee tilapäisesti noin 9 metrillä ja aitaa tullaan siirtämään saman verran. Aidan siirtäminen on pakollista, jotta tulevat putkilinjojen kaivannot on mahdollista tehdä jalkapallokentän ja tulevan jäähallin väliselle alueelle.

Lisätietoa: Työmaainsinööri Sami Merelä (sami.merela@empekkinen.fi), valvoja Liisa Rajala (liisa.rajala@espoo.fi), projekti-insinööri Henri Torvinen (henri.torvinen@espoo.fi)

Kartta: tilapäiset liikennejärjestelyt ja muuttuneet kulkureitit Matinkylän urheilupuistossa (pdf, 488 Kt)