Matinkylän Tapahtumatori 28.9. kruunaa Lähiöfest-viikon

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
20.9.2019 klo 14.40

Espoon kaupunki isännöi lauantaina 28.9. klo 12-17 Lähiöfest-viikon suurinta yleisötapahtumaa Toria Tiistilän koululla. Samalla juhlitaan 50-vuotiasta Matinkylää ja nostetaan malja kaikille Espoon kaupunginosille. Toritapahtumaa on ollut järjestämässä lähes neljäkymmentä eri järjestöä, seuraa ja muuta toimijaa. 

Kaupunki on mukana Lähiöfest-viikolla ja Torilla kaikkien neljän poikkihallinnollisen kehitysohjelman voimin: osallistuva, hyvinvoiva, kestävä sekä innostava, elinvoimainen Espoo. Kaikissa Lähiöfest-viikon tapahtumissa ja kokeiluissa on pääteemana kestävä kehitys.

Monipuolista ohjelmaa koko perheelle

Lauantaina 28.9. koko Tiistilän koulu ulkokenttineen, luokkineen ja saleineen on varattu Toritapahtuman käyttöön. Tarjolla on puuhapajoja ja tanssia, runonlausuntaa ja musiikkiesityksiä, urheilun lajikokeiluja ja kilvoittelua, tietoa ja työpajoja, kokeilun paikkoja ja yhdessä olemista. Monipuolisen ohjelman lomassa voi pysähtyä nauttimaan pop-up ravintolan hyväntekeväisyysmyynnin burgereista tai ostaa välipalaa konttikioskista.

Tule paikan päälle tekemään yhdessä kaupungin suunnittelijoiden kanssa parempaa kaupunkia, kokeilemaan virtuaalitodellisuuslaseja, maalaamaan graffiteja tai vaikka laulamaan yhteislauluja ja nauttimaan päälavan musiikkiesityksistä. Koululle pääsee myös riksalla Isosta Omenasta!

Lapsiperheille Toritapahtuman ohjelmasta löytyy muun muassa askartelutyöpaja, kasvomaalausta, hevosajeluja, luontojoogaa, tanssitunteja ja nallesairaala, jonne voi tuoda oman lelun hoidettavaksi. Paikalla lasten iloksi myös traktoreita, kuormureita ja muita työkoneita.

Lähiöfest 2019 Toritapahtuma ohjelma (pdf, 4581 Kt)

Lähiöfest Tori Facebook-tapahtuma

Lue myös: Lähiöfest huipentuu Espoossa 23.-29.9.

Lisätietoja:

Lisätietoa Matinkylän Torista:

projektipäällikkö Kai Fogelholm, kai.fogelholm@espoo.fi / +358 50 5539006

Lisätietoa Lähiöfest-viikosta:

vastaava tuottaja Katja Lindroos, katja@lahiofest.fi / +358 50 354 1411

FB & IG @lahiofest

Twitter Lähiöfest @OurHouseFI

lähiöfest.fi