Matinkylä kasvaa entisestään – uusi hotelli avaa ovensa vuoden 2020 lopulla

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
9.7.2020 klo 8.13

Vuoden lopulla Matinkylän uusiutuva Tynnyripuiston alue kasvaa entisestään uuden  Hotel Mattsin myötä.  

Hotellissa on 192 hotellihuonetta ja 77 sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen asumiseen tarkoitettua huoneistoa. Hotelli  tarjoaa puitteet myös monenlaisille tapahtumille ja  ravintolaelämyksiä hotelliasiakkaiden lisäksi myös espoolaisille vierailijoille.  

Hotellin laajentaessa palveluiden valikoimaa Matinkylässä, pääsevät myös hotellin vierailijat nauttimaan Matinkylän keskeisestä sijainnista ja sen kasvavasta palvelutarjonnasta. 

Kuvassa näkyy Matinkylän uusi hotellirakennus.
Hotelli on jo näkyvä osa Matinkylän katukuvaa. Hotelli avaa ovensa vuoden lopulla.  Kuva: Wilhelmina Paananen.

Alueen valttikorttina keskeinen sijainti  

Hotelli sijaitsee aivan joukkoliikenteen solmukohdassa. Ulko-oven vierestä pääsee helposti Matinkylän metroaseman läntiseen sisäänkäyntiin. Metroasema ja bussiterminaali hotellin vieressä sijaitsevat kauppakeskus Iso Omenassa. Joukkoliikenteen läheisyys takaakin helpon liikkumisen hotellilta esimerkiksi Länsimetron vartta pitkin. 

Hotellilta on lisäksi kävely- tai pyöräilymatka merelle ja uimarantaan, jossa moninaiset kahvilat ja palvelut  toivottavat vieraan tervetulleeksi. Merellisestä miljööstä löytää lisäksi  kymmenien  kilometrien  mittaisen  Espoon Rantaraitin , joka tarjoaa mainiot puitteet ulkoilulle. 

 
Matinkylä monipuolisten palveluiden keskuksena 

Kehittyvästä Tynnyripuiston alueesta muodostuu Matinkylään toiminnallinen ja viihtyisä alue, jonka palveluiden ja työpaikkojen määrän kasvulla on merkitystä Espoon elinvoimaisuudelle. 

Hotellikorttelin länsipuolelle suunnitellun Meri-Matin koulun ja pohjoispuolelle sijoittuvan Matinkylän uuden uimahallin sekä itse Tynnyripuiston valmistuttua alue tarjoaa viihtyisän ympäristön ja monipuoliset palvelut sekä asukkaille, yrityksille kuin muualta tuleville matkailijoillekin. 

Länsimetron myötä Iso Omena  laajentui  suureksi kauppa- ja viihdekeskukseksi.  Palkitusta kauppakeskuksesta löytyykin yli 200 erilaista liikettä ja palvelua, ja se sijoittuu Suomen suurimpien kauppakeskusten joukkoon. 

Matinkylän uusi jääurheilukeskus on rakenteilla, ja  uusi uimahalli avaa ovensa vuonna 2021. Metronvarren myötä Matinkylästä on muotoutunut uusi monipuolisten palveluiden keskus, jota hotelli toiminnallaan täydentää.