Maksuton benji ja bileet maauimalassa – Espoo tarjoaa nuorille makeita elämyksiä

  • Jaa Facebookissa
  • TwitterX
8.8.2018 klo 19.00

Elokuinen Espoo tarjoaa yli 13-vuotiaille nuorilleen kaksi huikeaa tapahtumaa. Matinkylän rannassa Beach Dayn 11.8. ja Leppävaaran maauimalassa bileet 25.8.

Matinkylän rannalla lauantaina 11.8. klo 13-18 järjestettävässä Beach Dayssa on kokeiltavana mm. SUP-lautailua, Slacklinella tasapainoilua ja sumopainia. Hurjapäisimmillä 15-18 -vuotiailla on myös mahdollisuus kokea benji-hyppy! Tapahtuma aktiviteetteineen on maksuton, mutta lettuja varten kannattaa varata mukaan pikkurahaa.

”Viime keväänä Matinkylä-Olarin kahdeksasluokkalaiset pääsivät ManiMiitissa, eli osallistuvassa budjetoinnissa, vaikuttamaan nuorisopalveluiden rahojen käyttöön. Rantatapahtuma on yksi nuorten ideoista, jonka he äänestivät toteutettavaksi”, kertoo nuorisonohjaaja Julia Uusikari Matinkylän monitoimitalolta. ”Alueen nuorista osa on myös toteuttamassa tapahtumaa, mutta kyllä kaikki ehtivät myös kokeilemaan aktiviteetteja, joita jo innolla odottavat”, hymyilee Uusikari.

Toinen tapahtumista järjestetään Espoo-päivänä, lauantaina 25.8. klo 17-22 Leppävaaran maauimalassa. Nuorten maauimalabileisiin pääsevät ainoastaan yläkoululaiset. Myös maauimalan tapahtuma on maksuton ja siellä on mm. wibit-rata, vesidisco, monenlaista pelailua, hodaribaari sekä juomatarjoilua.

”Meillä on tänä vuonna esillä vesiliikuntateema ja halusimme järjestää myös jotain erityisesti nuorille suunnattua”, valottaa liikunnanohjaaja Mia Bäck maauimalabileiden taustaa. ”Nuorilla on nyt ihan ainutlaatuinen tilaisuus vallata koko maauimala! Vaikka maauimalaan pääsevät klo 17 jälkeen vain nuoret, on uimahallin puoli avoinna normaalisti.”


Lisätiedot:

Beach Day:
Nuorisonohjaaja Julia Uusikari
050 345 4159, julia.uusikari@espoo.fi

Nuorten maauimalabileet:
Liikunnanohjaaja Mia Bäck
046 877 2737, mia.back@espoo.fi

FB: Beach Day - nuorten liikunnallinen rantatapahtuma
FB: Nuorten maauimalabileet