Luontoretkiä lapsiryhmille syyskuussa - varaukset alkavat 15.8.2017

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
11.8.2017 klo 13.59

Opas johdattaa lapsiryhmiä luontoretkelle Villa Elfvikin lähiluontoon arkipäivisin syyskuun ajan. Maksuttomat retket on suunniteltu 5-10 -vuotiaille lapsille. Ne sopivat päivähoito-, esikoulu- ja iltapäiväkerhoryhmille sekä peruskoulun 1.-4. -luokille. 

Retkillä tutustutaan luontoon pienimpien kanssa tarinoiden ja leikkien avulla. Isompien kanssa tutkitaan metsän ja niityn ötököitä. Retkivaihtoehdot ovat:

Ruovikossa rapisee (5-7 –vuotiaille)
Saturetki kosteikkoluontoon. Kuljemme rannalla ja ruovikossa tutustuen eräisiin kosteikon asukkaisiin sekä kosteikkoluonnon erityispiirteisiin. Retki kulkee Elfvikin omaa luontopolkua pitkin, joten reitti on helppokulkuinen.

Seikkailu syysmetsässä (5-9 –vuotiaille)
Metsäseikkailulla tutkimme värikästä syysluontoa eri aistien avulla. Metsässä liikkuessamme mietimme myös, miten metsän asukkaat valmistautuvat talveen. Retkeä voi muunnella ryhmän tarpeiden mukaan.

Syyskorennosta  sysikiitäjäiseen (3.-4. -luokkalaisille)
Tutkimusretki ötököiden ihmeelliseen maailmaan. Tutustumme monenkirjaviin pikkuotuksiin itse havainnoimalla ja kokemalla.  Kesto n. 2 tuntia.

Retkiä voi varata tiistaista 15.8.2017 klo 9 alkaen puh. 09 816 54400. Suositusalkamisajat retkille ovat klo 9  ja klo 12. Opas on käytettävissä klo 15 asti.

Lisätiedot: www.espoo.fi/villaelfvik