Liikuntaa Rantaraitilla

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
8.6.2018 klo 14.22

Kesällä kannattaa lähteä liikkumaan merellisiin maisemiin Espoon Rantaraitille. Liikuntaa Rantaraitilla -kampanja haastaa kaikki meren ääreen nauttimaan ja liikkumaan! Ohjatusti tai omatoimisesti. Yksin tai yhdessä.

Rantaraitti on Espoon merenrannan rantaviivaa määrittävä ainutlaatuinen virkistys- ja ulkoilureitti. Maasto noudattaa rantaviivaa ja on vaihtelevaa. Rantaraitilla on myös osuuksia, joilla jokainen voi kulkea pyörätuolilla sekä lastenvaunuja tai muita liikkumisen apuvälineitä käyttäen. Rantaraitin esteettömimmät osuudet kartalla.

Esteettömänä reittinä suositellaan etenkin Tapiolan Otsolahtea, jossa on hyvin myös penkkejä. Tule kokeilemaan reittiä ohjatuille Rantaraittikävelyille. Kävelyillä on pääsääntöisesti mukana kaksi liikunnanohjaajaa ja ne sisältävät myös helppoa jumppaa ja lihaskuntoliikkeitä. Reitin pituus on noin 3 km ja liikkua voi oman kunnon mukaan. Ohjatuille kävelyille pääsee myös Matinkylästä. Tarkemmat tiedot löytyvät alla olevista linkeistä.

Rantaraitilla ja sen varrella järjestettävää ohjattua liikuntaa kesällä 2018

Ohjattu liikunta Rantaraitilla ja rannoilla soveltuu myös liikuntarajoitteisille tai apuvälineitä käyttäville, rannan olosuhteet huomioiden. Oma avustaja tarvittaessa mukaan. Säävaraus, pieni sade ei haittaa.

Tapahtumia Rantaraitin varrella