Lasten Ääni Kuuluviin -konsertti

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

LAsten ääni kuuluviin neliö
Sing & Shine -kuorojen lapset ja nuoret ovat pääosassa Lasten ääni kuuluviin konsertissa lauantaina 7.3.2020 klo 16 Tapiolasalissa, Espoon kulttuurikeskuksessa. Konsertti huipentaa kuorojen saman nimisen projektin, jonka tarkoituksena on rohkaista lapsia ja nuoria ilmaisemaan itseään ja tärkeitä asioitaan laulaen ja säveltäen. Jokaisella on oikeus tulla kuulluksi.
 

Loistolapset -ryhmän vauhdikkaat alakouluikäiset pojat ja tytöt, sekä Loistot-ryhmän mahtavat teinit hurmaavat tässä konsertissa Sanna Valvanteen johdolla. Miniloistojen 5-8 vuoden ikäiset neidit puolestaan ihastuttavat Milka Pajukallion ohjauksessa. Esityksessä ovat mukana vierailevina tähtinä myös projektiin osallistuneet Kiltakallion lastentalon esikoululaiset eli Eskariloistot. Aikuisten kuororyhmien liittyessä esitykseen eri sukupolvet laulavat ja loistavat lopulta lavalla yhdessä aina ikinuoriin senioreihin saakka.

Konsertissa kuullaan lasten ja nuorten projektin aikana itse tekemiään lauluja sekä aiheeseen sopivaa Sing & Shine -ohjelmistoa, jossa laulu yhdistyy liikkeeseen ja näyttämölliseen ilmaisuun. Lisäksi luvassa on ennen näkemättömiä improvisaatioesityksiä. Vaikka esiintyjinä olisi pieniä lapsia, ikäihmisiä ja kuoroja, Suomen kansainvälisesti tunnetuimpiin kuoronjohtajiin lukeutuva Sanna Valvanne luo Sing & Shine -kuorojensa konserteista poikkeavan voimakastunnelmaisia, sydäntä sykähdyttäviä ja kokonaisvaltaisia elämyksiä. Loppuunmyydyt salit täyttyvät innokkaasta yleisöstä, joka vapautuu moshaamaan ja laulamaan kuorojen kanssa.
 

Tervetuloa mukaan kokemaan musiikin riemua ja rakkautta yli sadan eri-ikäisen kuorolaisen voimin! 

Tiedot ja sijainti

Aika

la 7.3.2020 klo 16.00 - 18.00

Paikka

Espoon Kulttuurikeskus, Tapiolasali

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Järjestäjä

Sing & Shine -kuorot ja Espoon kulttuurikeskus

Hinta, euroa

13,50

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti

LIPUT: 6,50 € / 13,50 € (+ 1,50 € toimitusmaksu) Lippu.fi