Eron ensiapupiste

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Eron ensiapupiste tarjoaa ohjausta ja neuvontaa erotilanteisiin, eroperheen erityiskysymyksiin ja lasten asioiden järjestämiseen, myös silloin kun vielä harkitsette eroa.

Ensiapupisteessä on mahdollisuus erosta puhumiseen – sekä käytännön asioista että tunteista. Voit tulla paikalle keskustelemaan aikaa varaamatta.

HUOM! Eron ensiapupisteen vastaanotto Isossa Omenassa on peruttu ainakin 31.1. asti koronarajoitusten takia. Eropalvelupuhelin p. 046 877 32 67 päivystää maanantaisin klo 15−18. Palvelussa ei voi varata neuvotteluaikoja lastenvalvojille.

Ensiapupisteessä voi asioida nimettömänä ja myös yksin ilman toista vanhempaa. Tavoitteena on sovinnollisuuden ja yhteistyövanhemmuuden edistäminen.

Ensiapupiste on tarkoitettu kaikille, joita ero koskettaa: nuorille, vanhemmille, isovanhemmille tai muille läheisille. Palvelu tarjoaa tukea myös perheen lapsille. Kohtaamme asiakkaamme kiireettömästi heitä kuunnellen.

Myös lastenvalvoja on tavattavissa Eron ensiapupisteellä. 

Saat halutessasi tietoa ja ohjausta erilaisiin parisuhteen hyvinvointia tukeviin palveluihin. Ensiapupisteellä perheasioiden yksikkö, järjestöt, seurakunta ja oikeusaputoimisto auttavat perheitä yhdessä.

Katso myös Vanhemmuussuunnitelma

Eron ensiapupisteen kautta tavoitat lukuisten pääkaupunkiseudun eroauttamisen toimijoiden palvelut kootusti

Espoon omat palvelut

Muut palveluntuottajat