Lastenvalvojien yhteystiedot

Espoon kaupungin lastenvalvojat tavoitat keskitetystä neuvonta- ja ajanvarauspuhelimesta p. 09 816 27711. Neuvonta- ja ajanvarauspuhelin palvelee tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 12–13.

Lastenvalvojien puhelinaika peruttu torstaina 15.3.2018, tiistaina 20.3.2018 ja torstaina 7.6.2018.

Maaliskuussa siirrymme uuteen puhelinjärjestelmään, mikä voi aiheuttaa häiriöitä yhteydenotoissa.

Soittaessasi keskitettyyn neuvonta- ja ajanvarausnumeroon valitse linja palvelutarpeesi mukaan.

  • Mikäli haluat  neuvontaa perheoikeudellisissa asioissa, paina numero 1. 
  • Mikäli haluat varata ajan Espoon kaupungin lastenvalvojalle, paina numero 2.
  • Mikäli haluat palvelua ruotsiksi, paina numero 3.
  • Mikäli haluat palvelua englanniksi, paina numero 4.

Ajanvarauslinja on vain ajanvarauksia varten. Neuvontaa saa myös Eron Ensiapupisteestä Ison Omenan palvelutorilla maanantaisin klo 12-16, lisätietoja palvelusta löydät täältä.

Ajanvarauksen peruutukset voit ilmoittaa tekstiviestillä numeroon 043 8269 555. Peruuttaessasi aikaa ilmoita seuraavat tiedot: lastenvalvojan nimi, lapsen nimi, vanhempien nimet ja varattu aika. Peruutuspuhelimeen ei voi soittaa. Muistathan ilmoittaa peruutuksesta myös toiselle osapuolelle.

Jos lapsen huoltoa, asumista, tapaamisoikeutta tai elatusapua koskeva asia on vireillä tuomioistuimessa, asiaa ei käsitellä samanaikaisesti lastenvalvojan luona.

Tietoturvasyistä Espoon kaupungilta lähetetään kaikki sähköpostit kaupungin ulkopuolelle salattuina.

Salattu sähköposti vaatii usein sen, että sähköposti on avattava tietokoneella. Sähköposti pyytää avaamaan liitetiedoston, ja tämän jälkeen kirjautumaan sisään Microsoft-tilillä tai luomaan kertakäyttöisen tunnuskoodin, mikäli henkilöllä ei ole Microsoft-tiliä. Kertakäyttöinen tunnuskoodi -valinta lähettää sähköpostiin kertaluontoisen pin-koodin. Pin-koodin voi kopioida ja sijoittaa selaimessa näkyvään Kertaluontoinen tunnuskoodi -kenttään. Jatka-painikkeella pääsee salattuun viestiin. Salattuun viestiin vastaaminen tapahtuu myös salattuna. Huomioithan, että salattuja sähköposteja ei voi välittää eteenpäin kolmannelle osapuolelle.

Salattuna lähetetty viesti on voimassa kaksi kuukautta.