Kummit ja Espoo yhteistyössä – Elämä Lapselle -konsertti Espoossa siirtyy vuodelle 2021

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
25.6.2020 klo 14.54

Suomen tunnetuimpiin hyväntekeväisyystapahtumiin lukeutuva, lapsipotilaiden tueksi tehtävä Kummit Live: Elämä Lapselle -konsertti tehdään tänä vuonna suorana Pöllölaaksosta. Konserttilähetys esitetään MTV3:lla 16.9.2020, ja yhteiselle asialle on kutsuttu tuttuun tapaan koko Suomi – mukaan lukien huikeita tähtiesiintyjiä, kiinnostavia vieraita, lasten ja nuorten terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijoita sekä tietysti pieniä potilaita perheineen.

Nykytilanne ja turvallisuustekijät huomioiden tapahtuma tehdään tänä vuonna poikkeuksellisesti ilman paikalla olevaa yleisöä. Vuoden 2021 konsertti järjestetään Espoo Metro Areenalla.

Espoon kaupunki on yksi Lastenklinikoiden Kummit ry:n pääyhteistyökumppaneista. Sen myötä koko kaupunki on #kummitilassa. Kuka tai mikä tahansa taho voi osallistua kampanjaan omalla keräyksellä, tapahtumalla tai tempauksella, ja sitä kautta tukea pienten potilaiden hyvinvointia. Osallistumisideoihin voit tutustua osoitteessa espoo.fi/kummitila. Ideoita voi soveltaa parhaaksi katsomallaan tavalla. 

”Vaikka tilanne onkin koronapandemian vuoksi monella tapaa haastava, kehotamme kaikkia mahdollisuuksien mukaan miettimään tapoja osallistua pienten potilaiden tukemiseen. Huolimatta siitä, että Espoossa pidettävä konsertti siirtyy vuodella, Kummien ja Espoon yhteistyö säilyy. Erilaisia yhteistyömalleja rakennetaan tällekin vuodelle aktiivisesti”, sanoo Espoon kaupungin elinkeinojohtaja Tuula Antola

Lastenklinikoiden Kummien järjestämällä Elämä Lapselle -konsertilla on yli 25-vuotiset perinteet ja merkittävä asema Suomen viiden yliopistollisen lastenklinikan toiminnan sekä lastentautien tutkimustyön tukemisessa. Ensimmäistä kertaa 90-luvun puolivälissä järjestetyn tapahtuman avulla on mahdollistettu useiden elintärkeiden hoitolaitteiden hankinta sekä tuki monelle merkittävälle lastentautien tutkimushankkeelle Suomessa.

Kummit ja Espoon kaupunki yhdessä toivottaa kaikki suomalaiset mukaan hyvään työhön pienten potilaiden puolesta tänäkin vuonna – tehdään yhdessä ihmeitä!

Voit osallistua lahjoittamalla MobilePayn kautta Kummien keräykseen numerolla 86066 tai Kummien keräystilille: Nordea FI21 1573 3000 1058 81. Muista lisätä mukaan Espoon ja Kummien yhteistyön oma viite 111384.

Lastenklinikoiden Kummien rahankeräyslupa POL-2015-9097. Voimassa 1.1.2016–31.12.2020 koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.