Kulttuurimaistiaiset: Ihastuttava Italia

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Kolme miestä ruokapöydän ääressäKeväällä alkanut Espoon kulttuuritalojen Kulttuurimaistiaiset-tapahtumasarja jatkuu syksyllä! Tervetuloa upeiden elokuvien, sykähdyttävän musiikin ja maistuvien herkkujen pariin. Värikkäässä tapahtumasarjassa matkataan ympäri maailmaa ja nautitaan eri maiden elokuvista, ruoasta ja musiikista. 

Karatalon tapahtumassa vietetään iltaa italialaistunnelmissa! Salaisuuksien illallinen on hykerryttävä elokuva ystävyydestä, rehellisyydestä ja valkoisista valheista. Elokuvan aikana - yhteisen illallispöydän äärellä - nautimme italialaisen keittiön herkullisista antimista. Jälkiruoaksi on tarjolla tanssia italoiskelmien tahdissa! 

Salaisuuksien illallinen
Italia 2016
Ohjaus: Paolo Genovese
Pääosissa: Giuseppe Battiston, Anna Foglietta, Marco Giallini
Kesto 1 h 37 min
Suomenkieliset tekstit
K7

Seitsemän vanhaa ystävystä kokoontuu saman illallispöydän ääreen. Illan aikana he päättävät olla täydellisen avoimia, laittaa puhelimet ruokapöydälle ja jakaa jokaisen tekstiviestin, sähköpostin ja puhelun sisällön toistensa kanssa. Käy ilmi, että jokaisella on jotain salattavaa – ja illan mittaan salaisuudet alkavat paljastua. Tasapaino järkkyy ja ystävyydet joutuvat koetukselle. Italiassa jättihitiksi osoittautunut elokuva on hykerryttävän osuva kuvaus ystävyydestä, rehellisyydestä ja valkoisista valheista.

Tilaisuuden kokonaiskesto on noin 3 h.

LIPUT TULOSSA MYYNTIIN 16.9.2019:
Liput 18 € + toimitusmaksu (alk.1 €), lippu.fi ja 19 € ovelta, mikäli lippuja on jäljellä. Kaikukorttitapahtuma.


Italian lisäksi syksyn Kulttuurimaistiaisissa matkataan Argentiinan oheisen tapahtuman myötä: Aistikas Argentiina / Espoon kulttuurikeskus pe 11.10. klo 18.00.

Tiedot ja sijainti

Aika

su 3.11.2019 klo 17.00 - 20.00

Paikka

Karatalo

Kotkatie 4, Espoo

Järjestäjä

Tapahtuma- ja kulttuuripalvelut / Karatalo

Hinta, euroa

19