Kulttuurikontti tuo laadukasta kulttuuria eri puolille Espoota koko kesän ajan

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
15.5.2018 klo 15.13
Kulttuurikontti on raikas uusi konsepti, joka tuo kulttuuria ja taidetta eri puolille Espoota. Kulttuurikontti on merikonttiin rakennettu liikkuva kulttuuritila, jonka toiminta on kaikille avointa ja maksutonta. Se kiertää kesän aikana Espoon keskuksen, Kauklahden ja Matinkylän alueilla.

Kesällä 2018 Kulttuurikontti on täytetty maisema-arkkitehtuurilla, muotoilulla ja katukulttuurilla. Työpajojen järjestäjinä toimivat Kiertävä muotoilukoulu, Archinfo - Arkkitehtuurin tiedotuskeskus sekä Kulttuuriyhdistämö Interkult. Tuotannosta vastaa Kaupunkitapahtumat Espoo.

Katso Kulttuurikontin koko aikataulu, sijainnit ja ohjelma: espoo.fi/kulttuurikontti tai Facebookista.

Kulttuurikontti_pihapelistudio
Kiertävän muotoilukoulun työpajoissa tutkitaan ympäristöä, suunnitellaan oma pihapeli sekä kaupunginosalle vaakuna ja rakennetaan oma minimaja.

kulttuurikontti_arkkitehtuuri
Archinfo - Arkkitehtuurin tiedotuskeskuksen työpajoissa visualisoidaan ja suunnitellaan, sekä havainnoidaan ympäröivää kaupunkitilaa. Millaisista osatekijöistä rakennettu maisema muodostuu? Entä millaisia ovat unelmiesi ja muistojesi maisemat?


kulttuurikontti_streetart
Kulttuuriyhdistämö Interkultin työpajoissa sukelletaan monipuolisesti katukulttuurin maailmaan. Luvassa on niin katumaalausta kuin omien soittimienkin tekoa. Työpajoissa toteutetaan meksikolainen naamio, tehdään grafiikkaa, sekä tietenkin tanssitaan.