Liikuntapaikkojen varaus

Liikuntatilojen varaaminen

Espoon liikuntapalveluiden liikuntatilat varataan sähköisen liikuntatilojen varausjärjestelmän kautta. Järjestelmään kirjaudutaan joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Kun kirjaudut sisään, voit valita, teetkö hakemuksia seuran nimissä tai yksityishenkilönä. On hyvin tärkeää, että kirjautumisen jälkeen yhteyshenkilö valitsee edustavansa seuraa, jotta hakemukset tulevat seuran nimiin. Kirjautumisen jälkeen yhteyshenkilöllä on aina mahdollisuus päivittää omat ja seuransa yhteystiedot.

Kaikki varattavat vuorot ovat maksullisia (hinnasto vasemmalla valikossa). Vuorot laskutetaan kuukausittain jälkikäteen.

Järjestelmä toimii parhaiten Chrome tai Firefox -selaimilla.

Tennisvuorojen sähköinen varaaminen ja verkkomaksaminen

Tennisvarausjärjestelmä avoinna ajalla 2.5.- 30.9. Yksittäisvuoron hinta on 5,50 €/h. Kuukausikorttimahdollisuutta ei valitettavasti ole tarjolla.

Espoon liikuntapalveluiden tennisvuorot varataan sähköisen liikuntatilojen varausjärjestelmän kautta. Vuoroja varattaessa järjestelmään kirjaudutaan sisään henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Vuorot tulee varata tasatunnein tai puolelta alkaviksi / loppuviksi. Vuorot maksetaan varaamisen yhteydessä joko verkkopankki-  tai luottokorttimaksulla. Varaus on sitova.

"HUOM! Jos käytät varausta tehdessä selaimen incognito/tietoturva-tilaa ja maksat verkossa MobilePay:lla, ohjaudut pankista palaamisen jälkeen kirjautumissivulle, josta sinun tulee kirjautua uudelleen sisään järjestelmään. Tämän jälkeen varausprosessi jatkuu normaalisti."

Liikuntapalvelut ei vastaa maksuhäiriöistä tai maksusuorituksen jälkeen sähköiseen asiointipalveluun palaamatta jättämisestä johtuvista varauksen peruuntumisista.

Asiakkaalla on mahdollisuus perua vuoro viisi vuorokautta ennen kyseistä vuoroa jolloin rahat palautetaan asiakkaan tilille. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen liikuntapaikkavaraukset@espoo.fi. Jos peruutus tapahtuu tämän ajan jälkeen, asiakkaalle etsitään korvaava vuoro.

Verkkomaksun palautusten käsittelyaika on n. seitsemän vuorokautta. Palautuksia käsitellään virka-aikana.

Rahoja ei palauteta sääolosuhteiden tai muuten käyttämättä jääneiden vuorojen perusteella.

Kaupungin puistoihin myönnettävien puistojumppavuorojen varaaminen 

Luvat puistojumppiin myöntää tonttiyksikko@espoo.fi
Luvat urheilupuistojen puistojumppiin myöntää liikuntapaikkavaraukset@espoo.fi