Liikuntatilojen varaaminen

Espoon liikuntapalveluiden liikuntatilat varataan sähköisen liikuntatilojen varauskalenterin kautta. Kalenteriin kirjaudutaan joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Kun kirjaudut sisään, voit valita teetkö hakemuksia seuran nimissä tai yksityishenkilönä. On hyvin tärkeää, että kirjautumisen jälkeen yhteyshenkilö valitsee edustavansa seuraa, jotta hakemukset tulevat seuran nimiin. Kirjautumisen jälkeen yhteyshenkilöllä on aina mahdollisuus päivittää omat ja seuransa yhteystiedot.

Kaikki varattavat vuorot ovat maksullisia, hinnasto vasemmalla valikossa. Vuorot laskutetaan kuukausittain jälkikäteen.

Varauskalenteri toimii parhaiten Chrome tai Firefox -selaimilla.

Tennisvuorojen sähköinen varaaminen ja verkkomaksaminen

Tennisvarauskalenteri on avoinna ajalla 2.5.- 18.10. Yksittäisvuoron hinta on 5,50 euroa/tunti.

Espoon liikuntapalveluiden tennisvuorot varataan sähköisen liikuntatilojen varauskalenterin kautta. Vuoroja varattaessa kalentriin kirjaudutaan henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Vuorot tulee varata tasatunnein tai puolelta alkaviksi tai loppuviksi. Vuorot maksetaan varaamisen yhteydessä joko verkkopankki- tai luottokorttimaksulla. Varaus on sitova.

Huomio! Jos käytät varausta tehdessä selaimen incognito- tai tietoturvatilaa ja maksat verkossa MobilePaylla, ohjaudut pankista palaamisen jälkeen kirjautumissivulle, josta sinun tulee kirjautua uudelleen sisään kalenteriin.

Liikuntapalvelut ei vastaa maksuhäiriöistä tai maksusuorituksen jälkeen sähköiseen asiointipalveluun palaamatta jättämisestä johtuvista varauksen peruuntumisista. Onnistuneesta varauksesta saat aina vahvistusviestin. Muussa tapauksessa varaus ei ole mennyt läpi, vaikka se hetken varausjärjestelmässä näkyisikin.

Asiakkaalla on mahdollisuus perua vuoro viisi vuorokautta ennen kyseistä vuoroa, jolloin rahat palautetaan asiakkaan tilille. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen liikuntapaikkavaraukset@espoo.fi 

Verkkomaksun palautusten käsittelyaika on noin seitsemän vuorokautta. Palautuksia käsitellään virka-aikana.

Rahoja ei palauteta sääolosuhteiden tai muuten käyttämättä jääneiden vuorojen perusteella.

Kaupungin puistoihin myönnettävien puistojumppavuorojen varaaminen

Luvat puistojumppiin myöntää tonttiyksikko@espoo.fi
Luvat urheilupuistojen puistojumppiin myöntää liikuntapaikkavaraukset@espoo.fi