Sisäliikuntatilat kiinni 30.4.2021 asti

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
29.3.2021 klo 16.41

Espoon kaupungin sisäliikuntatilat ovat suljettuna 30.4.2021 asti. Tämä koskee mm. uimahalleja, jäähalleja, kuntosaleja ja muita kaupungin omistuksessa olevia sisäliikuntapaikkoja. Kaupungin hallinnoimissa tiloissa voidaan kuitenkin toteuttaa vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien  harrastustoimintaa pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän 27.1. tekemiä linjauksia noudattaen. Tarkemmat tiedot harrastustoiminnan järjestelyistä tulevat osallistujille suoraan toiminnan järjestäjiltä. 

Kannustamme kaikkia ulkoiluun

2007 syntyneiden ja sitä vanhempien harjoitukset on keskeytetty sekä sisällä että ulkona, mutta Espoon luonto, ulkoilureitit ja lähiliikuntapaikat mahdollistavat monipuolisen, omatoimisen liikkumisen rajoitusten aikana.

Ulkonakin on vältettävä oleilemista joukoissa ja etäisyydet muihin täytyy huomioida. Pukukopit ja huoltorakennukset on yleisöltä suljettu.

Ohjattua liikuntaa videoiden ja netti-tv:n opastuksella kotona

Kaikki kaupungin ohjatut sisä- ja ulkoliikuntaryhmät ja -kurssit ovat tauolla, mutta ihmisiä kannustetaan liikkumaan kotona. Tarjolla on erilaisia liikuntavinkkejä ja ohjeistusta eri ikäisille. Vinkkejä videoihin, tulostettaviin ohjeisiin ja live-lähetyksiin löytyy sivulta espoo.fi/omatoimiliikunta.

Lue lisää 24.3. uutisoiduista linjauksista: Pääkaupunkiseudulla voimassa olevia rajoituksia ja suosituksia jatketaan – yläkoulut ja toinen aste jatkavat etäopetuksessa pääsiäisen yli