Espoon kaupunki myy talvisäilytysalueille jääneitä veneitä sekä käytöstä poistettuja laitureita

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
2.6.2021 klo 13.49

Espoon kaupunki myy kaupungin talvisäilytysalueille jääneitä veneitä tarvikkeineen sekä käytöstä poistettuja laitureita. Veneet ja laiturit myydään julkisen sektorin huutokaupassa, Kiertonet.fi:ssä.

Myytävät veneet ja laiturit ovat nähtävillä 9.-23.6.2021, maanantaista torstaihin klo 8.00-15.00. Veneet ovat Suomenojan venesataman talvisäilytysalueella ja laiturit vesialueella, osoitteessa Hylkeenpyytäjäntie 9.

Suosittelemme, että tutustut myytäviin veneisiin ja laitureihin paikan päällä. Myös Kiertonet.fi-huutokauppaan kannattaa tutustua etukäteen osoitteissa kiertonet.fi ja kiertonet.fi/ostajalle.

Veneiden ja laitureiden myynti alkaa Kiertonet-palvelussa 24.6.2021 ja tarvittaessa ne ovat myynnissä 1.9.2021 asti.

Laiturit

Suosittelemme, että tutustut laitureihin ohjatusti paikan päällä. Ohjatusta tutustumisesta on sovittava etukäteen, joko sähköpostitse timo.holmstrom@espoo.fi tai puhelimitse arkisin klo 08.00-10.00 p. 050 320 9681.

Espoon kaupunki ei vastaa myytävien laitureiden laadusta, kunnosta, käyttöturvallisuudesta tai soveltuvuudesta käyttöön. Laiturit myydään sellaisena kuin ne ovat. Ostettuja laitureita ei voi vaihtaa eikä palauttaa.

Ostettu laituri / hyväksytty tarjous maksetaan Kiertonet-palvelun kautta ja laituri on noudettava viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä. Noutamatta jäänyt laituri siirtyy takaisin myyjän omistukseen eikä maksettua kauppahintaa palauteta. Jätetyt tarjoukset ovat sitovia. Korkein tarjous hyväksytään tai hylätään kahden arkipäivän kuluessa huutokaupan päättymisestä.

Myytävät laiturit ovat pituudeltaan n. 10-20 jm. ja sitä pidempiä. Jokaisessa myytävässä osassa on vähintään kaksi ponttonia.

Myytäville laitureille asetetaan tavoitehinta.

Veneet

Suosittelemme, että tutustut veneisiin ja tarvikkeisiin paikan päällä. Ohjatusta tutustumisesta on sovittava etukäteen, joko sähköpostitse timo.holmstrom@espoo.fi tai puhelimitse arkisin klo 08.00-10.00 p. 050 320 9681.

Espoon kaupunki ei vastaa myytävien veneiden ja niihin liittyvien tarvikkeiden laadusta, kunnosta, käyttöturvallisuudesta tai soveltuvuudesta käyttöön. Espoon kaupunki ei vastaa mahdollisista mittarilukemista, vuosimallista, eikä muidenkaan tietojen oikeellisuudesta. Tavarat ja veneet myydään aina sellaisina kuin ne ovat. Ostettuja veneitä tai tavaroita ei voi vaihtaa eikä palauttaa.

Ostettu vene / hyväksytty tarjous maksetaan Kiertonet-palvelun kautta ja vene on noudettava viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä. Noutamatta jäänyt vene siirtyy takaisin myyjän omistukseen eikä maksettua kauppahintaa palauteta. Jätetyt tarjoukset ovat sitovia. Korkein tarjous hyväksytään tai hylätään kahden arkipäivän kuluessa huutokaupan päättymisestä.

Myytäville tuotteille ei aseteta tavoitehintaa.