Vastaa kyselyyn: miten korona on vaikuttanut liikunnan ja kulttuurin palveluiden käyttökokemuksiisi?

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
9.4.2021 klo 17.56

Käytkö kirjastoissa, teattereissa, museoissa, konserteissa tai harrastatko liikuntaa sisätiloissa? Miten korona on vaikuttanut palveluiden käyttökokemuksiisi? Millä ehdoin olet valmis käyttämään palveluita, kun korona hiljalleen hellittää? Jääkö palveluiden käyttöösi jotain pysyviä muutoksia?

Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen, Turun ja Oulun kaupunkien teettämässä tutkimuksessa selvitetään liikunnan ja kulttuurin tilojen käyttöä pandemian aikana ja sen jälkeen. Kysymyksiin vastaamalla autat meitä ymmärtämään, kuinka pandemia on vaikuttanut julkisten tilojen ja vapaa-ajan palveluiden käyttöön ja minkälaisia tulevaisuuden skenaarioita vapaa-ajan palveluiden kehittämiseen liittyy.

Vaikuta vastaamalla kyselyyn tästä linkistä. Kysely on avoinna 30.4.2021 saakka ja vastaamiseen menee noin 15 minuuttia.

Tutkimuksen toteuttavat Turun ja Tampereen yliopistot yhdessä Helsingin kaupunkitietoyksikön kanssa. Vastaukset annetaan anonyymisti ja niitä käsittelevät vain tutkijat EU:n GDPR-lainsäädännön (EU 2016/679) mukaisesti.