Espoon koulukinoviikot 2019

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Mia ja valkoinen leijonaEspoon koulukinoviikot järjestetään vuosittain yhteistyössä Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden ja paikallisten elokuvateattereiden kanssa. Vuoden 2019 koulukinoviikot järjestetään 23.-27.9.2019 Kino Tapiolassa, Finnkino Omenassa ja Finnkino Sellossa. Kannusali on remontissa, joten siellä ei ole näytöksiä. 

Koulukinoviikoilla on esityksiä luokille 3-10 sekä lukioille ja se kuuluu koulujen KULPS!-ohjelmaan. Viikoilla nähdään seuraavat elokuvat: Ailo - pienen poron suuri seikkailu, Lasse vs Lasse, Cloudboy, Valkohammas, Vedenneito, Mia ja valkoinen leijona, Miehiä ja poikia, Amatöörit, Hölmö nuori sydän sekä Elvis & Onerva.

Vuoden teemoja ovat muun muassa luonto, luonnon ja ympäristön merkitys ihmiselle, yhteiskunnallinen osallistuminen ja vaikuttaminen, sukupuoliroolit ja tunnetaidot. Espoon peruskoulujen toimintakulttuurin kehittämisessä keskitytään ensi lukuvuonna periaatteeseen ”Vastuu ympäristöstä ja kestävään tulevaisuuteen suuntautuminen”, johon myös Koulukinoviikkojen teemat istuvat hyvin.

Tarkka ohjelma ja ilmoittautumistiedot www.espoo.fi/koulukinoviikot

Esitysten lisäksi oheisohjelmana mm. alustuksia ja tekijävieraita. Lisäksi Miehiä ja poikia - elokuvan ohjaaja Joonas Berghäll vierailee näytöksen jälkeen kouluilla keskustelemassa oppilaiden kanssa elokuvan herättämistä ajatuksista ja tunteista. Elokuva on ollut ensi-illastaan saakka vaikuttavuuskiertueella ja myös Espoon koulukinoviikkojen näytös toteutetaan osana kiertuetta. 

Liput 6,50 €/oppilas, opettajat maksutta. Kulps!-ryhmille esitykset ovat maksuttomia. Koulukinoviikkojen näytökset ovat KULPS kerran lukuvuodessa.

Tiedustelut: kulttuurituottaja Auli Jaatinen, auli.jaatinen(at)espoo.fi, puh. 050 5356 119.

Tiedot ja sijainti

Aika

ma 23.9.2019 klo 9.15 - pe 27.9.2019 klo 14.00

Paikka

Kino Tapiola, Finnkino Omena, Finnkino Sello

Järjestäjä

Tapahtuma- ja kulttuuripalvelut

Hinta, euroa

6,50

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti

KULPS!-ryhmille maksuton