Ystäväluistelu


Espoon Ystäväluistelussa tunnelmoitiin 10.2.2018 musikaaliklassikoiden tahdissa

Tapiolan Jääpuutarha täyttyi lauantaina 10.2.2018 luistelijoista, kun Tapiola Sinfoniettan konsertti Espoon kulttuurikeskuksesta lähetettiin suorana valtavalta näytöltä.

Ystäväluistelu on uniikki talvitapahtuma, josta voi nauttia musiikista Tapiolan Jääpuutarhan luistelukentällä.

10.2.2018 Tapiola Sinfoniettan konsertissa kuultiin rakastettuja klassikoita muun muassa My Fair Ladysta ja Viulunsoittaja katolla -musikaaleista. Tapiola Sinfonietan solisteina olivat Taideyliopiston musiikkiteatterilaulajat. Orkesteria Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa johti Markku Luuppala.

Tapiolan Jäääpuutarhassa nähtiin upeita taidonnäytteitä Espoon Taitoluisteluklubilta, Olarin Voimistelijoilta ja Espoo Synchronized Skatersilta. Esitysten jälkeen kaikki olivat tervetulleita luistelemaan jäälle suurelta näytöltä suorana esitettävän musikaalikonsertin tahtiin. Konsertin jälkeen yleisöluistelu jatkui DJ OttoPetterin ja DJ SkeniksW:n vauhdittamana.

Tapiolan Jääpuutarhaan (osoite Kirkkopolku, 02100 Espoo) on vapaa pääsy koko illan ajan myös ensi vuoden Ystäväluistelussa, 2.2.2019.

Tapahtumaa voi seurata myös kotisohvalta sekä erilaisissa yhteisöissä. espoo.fi/livetapahtumat -osoite toimii kaikissa päätelaitteissa, joissa on internet-yhteys. 

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman tekevät yhdessä
Espoon liikuntapalvelut / Espoo liikkuu ja
Espoon kaupungin kulttuurin tulosyksikkö / KulttuuriEspoo

Video: Jussi Hellsten Oy