Livetapahtumat

Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti julkaistaan tällä sivulla 6.12. klo 14. Tervetuloa mukaan!

Konsertissa esiintyy Espoo Big Band johtajanaan Ville Vannemaa ja solisteinaan popmusiikin koskettavat tulkitsijat Erin ja Kasmir sekä sopraano Laura Pyrrö. Mukana juhlassa ovat myös Uusi Kipparikvartetti sekä Sunan koulun kuoro Tiina Raulan johdolla. Juhlakonsertin juontaa näyttelijä Christoffer Strandberg.

Juhlataltioinnissa julkistetaan vuoden 2020 Espoo-mitalien saajat. Mitaleita on myönnetty Espoon hyväksi tehdystä työstä vuodesta 1972 alkaen. Koko kaupungin yhteiseksi perinteeksi muodostunut Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti järjestetään tänä vuonna 21. kerran.

Juhlakonserttia voi seurata maksutta tietokoneella, tabletilla tai vaikkapa älypuhelimella. Konserttitallenne on katsottavissa verkossa 5.1.2021 saakka.

Tapahtuman tuotannosta vastaa Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut.

Ohjelmamuutokset mahdollisia.

***

Kotona247 – Kulttuuria kotiin toimitettuna


Taiteen ja kulttuurin merkitys korostuu poikkeuksellisissa olosuhteissa, ja Espoon kulttuuritalot sekä Tapiola Sinfonietta tuovatkin kiinnostavat konsertit ja tapahtumat livelähetysten kautta kaikkien saataville. Tavoitteenamme on tarjota kaupunkilaisille korkeatasoista kulttuuritarjontaa kotona nautittavaksi. Tervetuloa kulttuurin pariin: www.kotona247.fi