Espoo-päivää vietetään 28.-29.8.2020

Kesäkausi päättyy kuluvanakin vuonna perinteiseen Espoo-päivään, jota vietetään 28.-29.8.2020. Espoo-päivän viettoon valmistaudutaan teemalla ”vastuullisesti yhdessä” ja kaupunkipäivän tapahtumavalmistelussa paneudutaan huolellisesti ennakoivaan turvallisuuteen, Valtioneuvosten linjausten mukaisesti.

Kaupunkijuhlaa vietetään vuonna 2020 myös etänä

Poikkeusaikana Espoo-päivän järjestäminen on tärkeämpää kuin koskaan. Espoo-päivän tavoitteena on vahvistaa espoolaisten yhteisöllisyyttä, joka luo toivoa ja positiivista uskoa tulevaisuuteen. Varmistaaksemme, että kaikille on mahdollisuus osallistua Espoo-päivään, kannustamme ja haastamme tapahtumajärjestäjiä ideoimaan ja toteuttamaan tuoreita ohjelmaideoita kaupunkipäivään.

Kuinka ilmoittaa oma tapahtuma mukaan osaksi Espoo-päivää?

Espoon suurimman vuosittaisen kaupunkitapahtuman sisältö- ja tapahtumatarjonta painottuu maksuttomiin, pienimuotoisiin asukasyhdistystapahtumiin ja verkkotapahtumiin.

Kuluvanakin vuonna tapahtumatarjonta levittyy eri puolille Espoota ja tapahtumien toteuttamisesta vastaavat kaupunkilaiset, yhdistykset ja kaupungin omat toimijat sekä yhteistyökumppanit.

Espoo-päivän ohjelmaan voi ilmoittaa monipuolisia ohjelmasisältöjä, jotka sopivat kaikille.  Espoo-päivän tapahtumia voi esittää mukaan aina varsinaiseen päätapahtumapäivään 28.8. saakka osoitteessa www.espoopaiva.fi  

Espoo-päivän tuotannosta vastaa kaupungin Tapahtuma- ja kulttuuripalvelut/ Kaupunkitapahtumat Espoo, joka neuvoo ja ohjaa tapahtumanjärjestäjiä ennakkoon webinaareissa muun muassa virtuaalisten etätapahtumien toteuttamiseen. Webinaarien aikatauluista saa tietoa Espoo-päivän nettisivuilta sekä sosiaalisen median kanavista Facebookista ja Instagramista/espoopaiva.

Lisätietoja:

Espoo-päivän verkkosivut: www.espoopaiva.fi

Espoo-päivän sähköposti: espoo.paiva@espoo.fi

Espoo-päivän You Tube -kanava: 
https://www.youtube.com/channel/UCywQlC0SZUY6bnJNo36tl8Q

Espoo-päivän Facebook: www.facebook.com/espoopaiva

Espoo-päivän Instagram: www.instagram.com/espoopaiva

Espoo-päivä 2020 verkkosivun taustakuva