Saavutettavuus ja esteettömyys

Karatalon pääsisäänkäynnistä pääsee pyörätuolilla.

Karataloa lähin invapysäköintipaikka (1 paikka) sijaitsee 100 m päässä Karatalon pääovesta Karakallion ostoskeskuksen suuntaan.

Karatalon pääaulassa on yksi esteetön wc.

Karatalon saliin mahtuu yläriville kaksi pyörätuolia. Salissa ei ole hissiä. Etukäteen sovitusti salin eturiviin on mahdollista järjestää useampi pyörätuolipaikka. Ilmoitathan mahdollisista pyörätuolipaikoista etukäteen.

Avustavat koirat ovat tervetulleita Karataloon.

Karatalon aulassa on langaton internet-yhteys. Tunnukset löydät pääaulan seinältä.

Karatalossa ei ole erillisiä naulakkomaksuja.

Karatalo on mukana Kaikukortti-verkostossa
Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja Kaikukortti-verkostossa mukana olevaan kulttuuritarjontaan. Mukana on kymmeniä espoolaisia kulttuurikohteita. Kaikukortin piiriin kuuluvat Karatalon tapahtumat ovat erikseen merkitty ko. tapahtuman kohdalle.
Kaikukortin piiriin kuuluviin Karatalon tapahtumiin liput ovat ennakkoon hankittavissa Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteistä (ei verkkokaupasta) sekä tuntia ennen Karatalon ovilipunmyynnistä, mikäli Kaikukortti-kiintiössä on vielä lippuja jäljellä. Kaikukortti-paikkoja on rajattu määrä. Ilmoita varausta tai ostosta tehdessäsi Kaikukorttisi numero. Varaudu lisäksi näyttämään Kaikukorttiasi paikan päällä. Huomioithan, että kun ostat lipun Lippupisteen kautta, sinun on maksettava palvelumaksu, vaikka itse pääsylippu on maksuton.

Lisätietoa Kaikukortista:
www.espoo.fi/kaikukortti ja www.kulttuuriakaikille.fi/kaikukortti

Kulttuurikaverin kanssa Karataloon
Haluaisitko osallistua kulttuuritilaisuuteen mutta lähteminen tuntuu vaikealta? Kulttuurikaveri on vapaaehtoinen henkilö, jonka voi tilata seuraksi ja tueksi mukaan kulttuurivierailulle. Kulttuurikaverin voi tilata itselle, tutulle tai pienelle ryhmälle. Alle 18-vuotiaat voivat osallistua kulttuurikaveritoimintaan perheen tai täysi-ikäisen vastuuhenkilön kanssa.Kulttuurikaverin kanssa pääsee ilmaiseksi tai alennuslipulla moniin konsertteihin, teatteri- ja tanssiesityksiin, näyttelyihin ja museoihin. Kulttuurikaverin seura ja lippu ovat ilmaisia.

Lue lisää Kulttuurikaverista ja sen tilaamisesta:
http://www.espoo.fi/kulttuurikaveri

Saavutettavuuteen ja esteettömyyteen liittyvissä asioissa ota yhteyttä sähköpostitse
karatalo@espoo.fi tai puhelimitse Karatalon infoon puh. 09 816 82708.