Karatalo

Karatalo on arkkitehtitoimisto Nurmela-Raimoranta-Tasan suunnittelema, ja se otettiin käyttöön vuonna 1987. Karasali toimii Tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden tuottaman kulttuuriohjelmiston yhtenä estradina. Yleisölle avoimia tilaisuuksia salissa järjestävät myös talon muut toimijat, lastenteatterit sekä yksittäiset taiteilijat ja kulttuuriyhteisöt.

Karatalossa toimii Karakallion nuorisotila. Talossa on erilaisia opetus- ja toimintatiloja, joissa järjestetään mm. SVEBIN (Svenska bildningstjänster eli ruotsinkieliset sivistyspalvelut), Espoon kuvataidekoulun, Musiikkiopisto Juvenalian, Rytmimusiikkiopisto Taukon ja Omnian (Espoon työväenopisto) opetusta. Lisäksi Karatalossa harjoittelee aktiivinen joukko erilaisia harrasteryhmiä. Pääaulassa sijaitsee pieni näyttelytila.


Ensisijaiset verkkosivut löytyvät osoitteesta www.karatalo.fi

Tilaa Karatalon uutiskirje ja saat ajankohtaista tietoa Karatalon tapahtumista!

Palautelomake on päivitettävänä. Voit antaa palautetta tällä hetkellä sähköisesti sähköpostitse osoitteeseen karatalo at espoo.fi

TIEDOTE 17.3.2020

Espoon tapahtuma- ja kulttuuritalot ovat suljettuina 13.4.2020 asti

Espoon kulttuuritalot ennakoivat toiminnassaan koronaviruksen mahdolliset vaikutukset. Sellosali, Espoon kulttuurikeskus, Näyttelykeskus WeeGee, Karatalo, Lasten kulttuurikeskus Aurora ja Kannusali ovat suljettuina 13.4.2020 asti ja tapahtumat peruutettu/siirretty 31.5.2020 asti.

Ennakkoon ostetut liput on mahdollista palauttaa Lippupisteen ohjeiden mukaisesti:
http://www.lippu.fi/palautus ja https://web.lippu.fi/palautus/  Lisätiedot löytyvät kunkin talon omilta verkkosivuilta. Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti syntyvää haittaa. 

Ohjeita espoolaisille koronavirustilanteessa