Pride -viikkoa juhlitaan taas tänä kesänä – Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut mukana virallisena Helsinki Priden kumppanina

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
12.5.2021 klo 11.02

Tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta juhliva Helsinki Pride -viikko palaa entiselle paikalleen kesäkuulle, joka on kansainvälisesti tunnustettu Pride-kuukausi. Helsinki Pride on Suomen suurin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma. Viikko tuotetaan Helsinki Pride -yhteisön työntekijöiden, kymmenien kumppaniorganisaatioiden ja lukuisten vapaaehtoisten yhteisvoimin.
 
Helsinki Pride 2021 -tapahtumaa vietetään 28.6.-4.7. Ohjelma koostuu edellisvuosien tapaan moninaisista ohjelmasisällöistä, kuten työpajoista, retkistä, vertaistapaamisista, luennoista ja esityksistä. 
 
Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana Helsinki Priden virallisena kumppanina. Tapahtuma- ja kulttuuripalveluihin kuuluu Näyttelykeskus WeeGee, Espoon kulttuurikeskus, Sellosali, Lasten kulttuurikeskus Aurora, Kannusali, Karatalo sekä Kaupunkitapahtumat. Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut jakaa Espoo-tarinan mukaisesti Priden arvot yhteiskunnan kehittämisestä avoimemmaksi ja turvalliseksi kaikille seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä ja sukupuolen ilmaisusta riippumatta. Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden sisältöjen ja viestinnän ytimessä on kaupunkilaisten huomioiminen nykyaikaisen, osallistavan ja yhteisöllisen toimintakulttuurin mukaan.

Lue lisää: https://pride.fi/ylpeana-julkistamme-vuoden-2021-ensimmaiset-kumppanimme/ 

Tarkentuvat ohjelmatiedot päivitetään Helsinki Priden verkkosivuille: www.pride.fi.
 
#helsinkipride 
#helsinkiprideweek
#helsinkiprideyhteisö
#ylpeysmuuttaamaailmaa
#changingtheworldwithpride

Prideweek_espoontapahtuma_ja_kulttuuripalvelut