Konsertin ja ilma-akrobatiateoksen yhdistelmä, parisuhdekomediaa sekä stand-up-iltoja Kannusalissa

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
21.10.2020 klo 14.07

Ainutlaatuisessa maanalaisessa ympäristössä sijaitseva Kannusali avattiin uudelleen mittavan remontin jälkeen elokuussa. Ohjelmistossa on myös laadukkaita musiikkielämyksiä, perhetapahtumia ja KannuKinon elokuvia.

Yablochkov Candle – Ilona Jäntti & Aino Venna to 5.11. klo 19.00


Ilona Jäntin ja Aino Vennan konsertin ja ilma-akrobatiateoksen yhdistelmä.Yablochkov Candle on konsertin ja ilma-akrobatiateoksen yhdistelmä, joka ammentaa menneen vuosisadan esityskulttuurista ja taiteesta. Sirkustaiteilija Ilona Jäntti ja laulaja-lauluntekijä Aino Venna luovat ainutlaatuisen ja minimalistisen kabaree-henkisen klubin Kannusaliin. Vennan musiikki on saanut vaikutteita mm. ranskalaisista chansoneista sekä vanhasta rock and roll –musiikista ja nivoutuu sulavasti yhteen Jäntin kauniisti koreografioituun liikkeeseen ilmassa. Liput 20 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi.


Pientä laittoa -parisuhdekomedia la 7.11. klo 15.00 ja 19.00


Pientä laittoa on Juha Veijosen (Masa) ja Maarit Peltomaan (Lissu) tähdittämä hilpeä parisuhdekomedia. Masa ja Lissu ovat olleet naimisissa 25 vuotta. Vieläkö on toivoa vai onko kaikki jo menetetty? Näytelmä kertoo Lissusta ja Masasta ja väsähtäneen avioliiton elvyttämisyrityksistä. Näytelmän on kirjoittanut ja ohjannut Heikki Lund. Liput 20 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi.


Kannusalin kaksikieliset stand-up-illat pe 6.11. ja pe 13.11.

Ruotsalaisuuden päivänä eli pe 6.11. klo 19.00 Kannusalin lavalle astuu kolme yli kielirajojen tunnettua suomenruotsalaista koomikkoa: Anders Helenius, André Wickström ja Jack Björklund. André Wickström on tehnyt stand up -komiikkaa rautaisella ammattitaidolla jo yli 20 vuotta. Anders Helenius on karismaattinen neljän lapsen isä, joka osaa tarkkailla ironisesti niin maailmanpolitiikkaa kuin suurperhearkeakin. Rokkikukko Jack Björklund suhtautuu intohimoisella vakavuudella ja persoonallisella tyylillään ihmisten naurattamiseen. Stand-up-klubi on ruotsi-suomi-kaksikielinen. Liput 15 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi.


Perjantaina kolmastoista päivä eli 13.11. klo 19.00 Kannusalin stand up -lavalle nousee kolme kiinnostavaa koomikkoa: Aatu Raitala, Ray Zambino ja Tomi Walamies. Aatu Raitala on helsinkiläistynyt itä-Suomen kasvatti, joka ei ole kadottanut runollista murrettaan. Hän tekee hauskaa juttua itsestään, sinusta tai teidän pomosta. Ray Zambino is an English speaking comedian from Scotland. He has the magical ability to be understandable whilst still speaking in a Scottish accent. Ray’s comedy involves silly one liners, the cultural observations of a stranger in a strange land and the occasional absurd idea. (Ray Zambino on kotoisin skotlannista ja esiintyy englanniksi.) Tomi Walamies puhuu lavalla mistä haluaa. Tämä on se, mitä tapahtuu, kun vinksahtanut tapa katsoa maailmaa kohtaa liian suuren määrän vapaa-aikaa vitsikirjoituspöydän ääressä. Stand-up-klubi on suomi-englanti-kaksikielinen. Liput 15 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi.

Uudistunut Kannusali

Kannusalin tiloissa pääsee nauttimaan upeista musiikkiklubeista, KannuKinon elokuvista, koko perheen tapahtumista sekä paljon muusta kuten teatterista ja stand-up-illoista. Monikäyttöiset tilat sijaitsevat Kannun väestönsuojassa, lyhyen kävelymatkan päässä Espoon keskuksen juna-asemalta. Nousevassa katsomossa on 221 istumapaikkaa ja katsomon siirrettävyyden ansiosta saliin mahtuu tasalattialle 300 katsojaa. Syksyllä 2020 Kannusalissa on käytössä rajoitettu salikapasiteetti.
Kannusalin liput voi ostaa Lippupisteestä tai tuntia ennen tapahtumaa ovelta. Poikkeuksena KannuKino, jonka liput myydään tuntia ennen elokuvaa sekä pian aukeavassa KannuKinon omassa verkkokaupassa.

Lisätietoja Kannusalista.
Lisätietoja KannuKinosta.

Kuva: Yablochkov Candle – Ilona Jäntti & Aino Venna. Kuvaaja Kimmo Metsäranta.