Spoken Word: Juho Kuusi ja Harri Hertell

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Juho Kuusi ja Harri Hertell
Runous ei ole pelkkiä pölyttyneitä sanoja isoäidin kirjahyllyssä! Espoon kulttuurikeskuksen Päälämpiössä taiteillaan sanoilla ja koetaan lavarunoutta, kun muun muassa Helsinki Poetry Connectionista tutut spoken word -artistit Juho Kuusi ja Harri Hertell astuvat yleisön eteen 6.6.

Juho Kuusi on Järvenpäästä Helsinkiin livahtanut runoilija ja sanataideohjaaja. Kuusi on esittänyt lavarunoutta aktiivisesti yli 10 vuotta, viihdyttäen ja haastaen yleisöjä niin pienten kahviloiden nurkissa kuin isommilla lavoilla ulkomailla saakka. Hän on kaksinkertainen poetry slamin suomenmestari ja tämän kevään Talent Suomi -finalisti, jonka räp-estetiikasta ammentava runous on usein kantaaottavaa ja henkilökohtaista, joskus hauskaakin.
 
Harri Hertell on helsinkiläinen runoilija, spoken word -artisti, DJ ja kulttuurituottaja. Spoken word -artistina Hertell tunnetaan useista runoutta ja musiikkia yhdistävistä projekteistaan kuten Hertell & Hertell -duosta, Dubros-yhtyeestä sekä Hertell, Rinne & Norvio -triosta. Kulttuurituottajana Hertell tiedetään parhaiten perustamastaan Helsinki Poetry Connection -kollektiivista, jonka toiminnan keskeisenä hahmona hän toimi vuosien 2008-2015 välillä. Hertell on kirjoittanut kuusi runoteosta, joista tuorein Kaikki tunteet sallittuja julkaistiin huhtikuussa 2020 Enostone kustantamon toimesta.
 
Kesto n. 40 min
Vapaa pääsy. Paikkoja rajoitetusti, täytetään saapumisjärjestyksessä.
 
Esitys toteutetaan pienellä yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla pyritään takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallinen elämys. Pyydämme asiakkaitamme noudattamaan ohjeistustamme:
 
Saapuminen on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa. 
Vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden kanssa. Kaikille asiakkaille on istumapaikka. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, wc-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
Otathan muut asiakkaat huomioon jonottaessasi wc-tiloihin.
Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Olemme kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan turvaohjeita.

Tiedot ja sijainti

Aika

la 6.6.2020 klo 14.00 - 14.45

Paikka

Espoon kulttuurikeskus, Päälämpiö

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Järjestäjä

Espoon kulttuurikeskus

Hinta, euroa

0

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti

Vapaa pääsy!