SANNI

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Sanni.

Sanni nähdään kahdella spesiaalikeikalla Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa lauantaina 10.10. Konserteissa kuullaan juuri tätä iltaa varten räätälöity keikkasetti.

Kokoontumisrajoituksista johtuen Sanni soittaa yhden sijasta kaksi keikkaa Tapiolasalissa. Konsertit ovat erityisiä muutenkin kuin turvaväleittäin myydyn katsomon takia. Keikoilla kuullaan tuttuja hittejä täysin uusina, akustisempina versioina. 

”Poikkeusolot saa tekee luovii ratkasuja myös livessä. Vedetään Tapiolasalissa iltaa varten räätälöity spesiaali akustisempi setti, joka striimataan myös kotikatsomoihin. Kivaa päästä vähän leikittelee sovitusten kaa. Nähään siel!” Sanni sanoo.

Klo 19 alkavan konsertin voi nauttia myös kotisohvalta käsin, se striimataan livenä keikalla.fi -palvelun kautta. Liput sekä konsertteihin että striimiin myy lippu.fi.

Sanni on juurruttanut paikkansa suomipopin kaanonissa ikonisilla jättihiteillään kuten “Me ei olla enää me”, “Että mitähän vittua” ja “2080-luvulla”. Moninkertaisesti platinaa striimanneen ja Emma-palkitun laulaja-lauluntekijän viimeisin pitkäsoitto “Trippi” näki päivänvalon kesäkuussa. Vahvan ja oman äänensä löytäneen artistin menestystä ovat siivittäneet valtaisan suositut esiintymiset kautta Suomen loppuunmyydyillä keikka-areenoilla.

Konsertit toteutetaan pienellä yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla pyritään takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallinen elämys.

Kesto n. 1 h 30 min, ei väliaikaa

Tiedot ja sijainti

Aika

la 10.10.2020 klo 16.00 - 17.15

Paikka

Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Järjestäjä

Espoon kulttuurikeskus, Fullsteam Agency

Hinta, euroa

34,50

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti

Liput 34,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €)