Jussi TwoSeven: All Is One (PERUTTU)

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

2021-02-02_JussiTwoSeven-NC-640x360

(PERUTTU)

HUOM ! Näyttely on peruttu koronavirustilanteen vuoksi. 

Pahoittelemme tilannetta. 

Jussi TwoSeven (s. 1983 Espoo) on helsinkiläinen katutaidetaustainen kuvataiteilija, jonka taiteelliset juuret ovat graffitissa. Jussi TwoSeven kasvoi graffitikulttuurin parissa ja perinteisen graffitin ja katutaiteen vaikutus on vieläkin nähtävissä hänen työskentelytavoissaan ja teostensa estetiikassa. Hän on myös yksi tunnetuimmista suomalaisista muraalimaalauksia tekevistä kuvataiteilijoista. All Is One -näyttely Ahjossa on jatkoa Kimmo Pyykkö -taidemuseossa viime vuonna järjestetylle Jussi TwoSevenin yksityisnäyttelylle.

Jussi TwoSevenin näyttely All Is One jakaantuu kahteen: ylakertaan on ripustettu
TwoSevenin urbaaneista kaupunkinäkymistä koostuva teossarjan Travel Diary teoksia ja alakerran teoksissa nähdään villejä metsän eläimiä maalausten ja videoteosten muodossa.

TwoSeven on laajentanut ilmaisuaan myös videotaiteen puolelle: näyttelyssä on esillä hänen valokuvapohjaisia animaatioitaan, joissa metsän eläimet ottavat kaupunkitilaa haltuun. Teoksia yhdistää mustavalkoinen värimaailma ja graffititaustasta kumpuava
sabluunatekniikka.

TwoSevenillä on omintakeinen tyyli ja työskentelytapa. Hän maalaa pääosin spray-maalein monikerroksisia sabluunoilla tehtyjä teoksia, jossa fotorealistinen, tarkka ja harkittu kädenjälki yhdistyy maalauksellisiin eleisiin, roiskeisiin ja valumiin.

Taiteilijanimi TwoSeven näkyy logona useissa tekijänsä teoksissa. Elegantti logo esiintyy mustavalkoisena, mustalle pohjalle maalattuina valkoisina numeroina. Logossa on viittaus kotikaupunginosaan, sillä numerot esiintyvät myös hänen lapsuuden asuinalueensa Espoon Viherlaakson postinumerossa. Numeroyhdistelmä on löydettävissä myös TwoSevenin omasta syntymäajasta. Nimen yhdistyminen kotiosoitteeseen on tavallinen pseudonyymin muodostuskäytäntö graffitipiireissä jo 1970-luvulta lähtien.

Turvallisuusohjeet:

  • Tilaisuuksissa on rajattu määrä asiakaspaikkoja turvavälit huomioituna.
  • Pidäthän huolta hyvästä käsihygieniasta. Tiloissa on tarjolla käsidesiä sekä paikat käsienpesulle.
  • Edellytämme kaikilta yli 15-vuotiailta tilaisuuteen osallistuvilta kasvomaskin käyttöä.
  • Huomioithan turvavälit ja pidä riittävää etäisyyttä muihin kaikissa tiloissa.
  • Tulethan paikalle vain terveenä.

Tiedot ja sijainti

Aika

ti 2.2.2021 klo 18.00 - la 27.2.2021 klo 18.00

Paikka

Espoon kulttuurikeskus, näyttelytila AHJO

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Järjestäjä

Espoon kulttuurikeskus

Hinta, euroa

0

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti

Vapaa pääsy