BEHM (SIIRTYY) (Loppuunmyyty)

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Behm.
HUOM! Konsertti siirtyy koronavirustilanteen vuoksi, uusi ajankohta on 24.3.2021. Jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, lippurahojen palautusta voi hakea 31.1.2021 mennessä osoitteesta www.ticketmaster.fi

Alkaneen vuosikymmenen yhdeksi kiinnostavimmaksi musiikki-ilmiöksi noussut BEHM julkaisi Draaman kaari viehättää -debyyttialbuminsa 18.9. Ennakkoon platinarajan ylittäneeltä albumilta löytyy uusien kappaleiden lisäksi jo julkaistut singlet Hei rakas, Tivolit ja Frida. Artisti lähtee kattavalle Suomen kiertueelle tänä syksynä.
 
”On huojentavaa ja samalla vähän pelottavaa vihdoin saada debyyttialbumi ulos. Se on pitkään odottanut julkaisuaan ja nyt sen aika on vihdoin koittanut. Säveltämisen ja sanoittamisen lisäksi halusin laajentaa osaamisaluettani, joten päätin kirjoittamisen lisäksi myös tuottaa albumille kappaleita yksin. Tämä on kuuloiseni kokonaisuus, ja se on tärkeintä. Live-esiintymiset ovat merkittävässä roolissa luomassa yhteyttä kuulijoihin, enkä malta odottaa, että pääsen kokemaan tämän kokonaisuuden yhdessä yleisön kanssa”, BEHM kertoo. 
 

Kesto n. 45 min

Turvallisuusohjeet:

  • Tilaisuuteen on myynnissä rajattu määrä asiakaspaikkoja turvavälit huomioituna. Suosittelemme lippujen ostamista etukäteen verkkokaupasta ruuhkien ja jonojen välttämiseksi.
  • Pidäthän huolta hyvästä käsihygieniasta. Tiloissa on tarjolla käsidesiä sekä paikat käsienpesulle.
  • Edellytämme kaikilta yli 15-vuotiailta tilaisuuteen osallistuvilta kasvomaskin käyttöä.
  • Huomioithan turvavälit ja pidä riittävää etäisyyttä muihin kaikissa tiloissa.
  • Tulethan paikalle vain terveenä.

Tiedot ja sijainti

Aika

to 10.12.2020 klo 19.00 - 20.00

Paikka

Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Järjestäjä

Espoon kulttuurikeskus

Hinta, euroa

22,50

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti

Liput alk. 22,50 €