Kutitus - Lasten taidefestivaali

Kutitusmaalarit 2022x200
Lasten taidefestivaali KUTITUS on Espoon kulttuurikeskuksen vuosittain järjestämä tapahtuma, joka ajoittuu lokakuun alkuun.

Värikäs KUTITUS-festivaali esityksineen ja pajoineen ilahduttaa jälleen lokakuun alussa ja Espoon kulttuurikeskus muuttuu värimereksi ja mielikuvituksen mantereeksi. Skotlantilaisen tanssiryhmän Four go Wild with Wellies -esitys kutsuu vauhdikkaalle telttaretkelle, kunnes jo hypätään Muskarisopan vietäväksi ihailemaan revontulia ja aamujumppaamaan Karibian auringon alle. Tapiolan Sinfoniettan matkassa matkataan sirkuskiertueelle maailmanlaidoille. Kuuhun kuljetaan Kertomuksia 1-2-3-4- esityksen mukana. Festariviikko huipentuu aina yllättävään Kutitus-diskoon, kunhan ensin on käyty Tapiolasalissa Muumiperheen lauluretkellä.

Jihuu, Kutitus-etkot tulevat taas. Kutitus -festarit ja Viksu ja Viiksi ilahduttavat Lasten kulttuurikeskus Aurorassa la 28.9.!


* * *

Festivaalilla on aina tarjolla monipuolisesti esittävää taidetta. Saliesitysten lisäksi kulttuurikeskuksen aulatilat, näyttelytila ja Tapiolan kirjasto ovat täynnä ilmaista katsottavaa ja koettavaa. Myös Kutitus-kissat Viksu ja Viiksi ovat tavattavissa ja halattavissa!

Kutitus on Espoon kulttuurikeskuksen, Tapiola Sinfoniettan, Tapiolan kirjaston ja Espoon musiikkiopiston yhteinen festivaali.Tulevana syksynä (2.-6.10.2019) festivaalin teemana on värit ja värien maailma. Koko festivaaliohjelmaan pääsee tutustumaan syksyn aikana. Pysy kuulolla!