Kulttuurimaistiaiset: Taianomainen Turkki

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Kulttuurimaistiaiset
Huom! Kulku Louhisaliin pääovesta.

Tervetuloa upeiden elokuvien, sykähdyttävän musiikkia ja maistuvien herkkujen pariin. Värikkäässä tapahtumasarjassa matkataan ympäri maailmaa ja nautitaan eri maiden elokuvista, ruoasta ja musiikista. Tänä syksynä Espoon kulttuurikeskuksen valloittaa Taianomainen Turkki. Illan aluksi nautitaan pieniä turkkilaisen keittiön herkkupaloja Nefesin esittämän musiikin säestyksellä. Kulttuurimaistiaiset huipentuvat elokuvanäytökseen Mustang (Ranska, Saksa, Turkki, Qatar 2015).

Nefes on vuonna 1990 perustettu helsinkiläinen, turkkilaista musiikkia soittava yhtye. Ohjelmistossa on mm. kansanmusiikkia, sufilaista musiikkia, mustalaismusiikkia sekä turkkilaista klassista musiikkia.

Liput 20 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi. Ohjelman lisäksi tarjoamme pienet ruokamaistiaiset. Tapahtuman kokonaiskesto on noin 2,5 tuntia.

Ohjelma:
17.30 ovet auki saliin
18.00-18.30 Nefes esiintyy
19.00 elokuva alkaa

Ruokamaistiaiset jaetaan heti saliin saavuttaessa.

Mustang
Ranska, Saksa, Turkki, Qatar 2015
Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys
Ohjaaja: Deniz Gamze Ergüven
Pääosissa: Günes Sensoy, Doga Zeynep Doguslu, Tugba Sunguroglu, Elit Iscan, Ilayda Akdogan
Kesto: 1 t 37 min

Ranskassa kasvaneen ohjaaja Deniz Gamze Ergüvenin Mustang, jonka hän käsikirjoitti yhdessä Alice Winocourin kanssa, on koskettava, terävä ja lumoava kuvaus nyky-Turkista, naisten sorrosta ja ennen kaikkea sisaruudesta. Tyttöjen välinen hellyys, kinastelu ja heidän toisistaan saamansa voima on käsin kosketeltavaa. Julkaisuvuotensa ehdottomiin elokuvatapauksiin kuuluva Mustang on kerännyt tunnustusta ympäri maailman Oscareista Cannesiin, Césareista Goya-palkintoon.

Tiedot ja sijainti

Aika

pe 25.9.2020 klo 18.00 - 21.00

Paikka

Espoon kulttuurikeskus, Louhisali

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Järjestäjä

Espoon kulttuurikeskus

Hinta, euroa

20

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti

Liput 20 € + toimitusmaksu (alk. 1 €)