Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora

Pikku-Aurora on iloisten kohtaamisten paikka Espoon Järvenperässä lapsille ja aikuisille. Haluamme tuottaa hersyviä nauruja, kujeilevia katseita ja paljon hassuttelevia hetkiä kaikille pihapiirimme saapuville ystävillemme.

Tilaa ystäväkirjeemme ja saat ajankohtaista tietoa tapahtumistamme. 
Tiloissa toimii myös Käsityökoulu Robotti sekä Mannerheimin lastensuojeluliiton perhekahvila, jatkuen jälleen ma 3.9.18. Olemme Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsen.

Taidetaloon on esteetön kulku, invapysäköinti ja inva-wc. Avustavat koirat ovat tervetulleita. Tilanhoitajantalo ei ole esteetön.

Tapahtumat joihin ennakkovaraukset: pikku-aurora@espoo.fi tai puh. 09 816 83364.
Lippuja myös ovelta puoli tuntia ennen esityksen alkua mikäli tapahtumaa ei ole loppuunvarattu ennakkoon. Meillä voit maksaa Smartum-kulttuurisetelillä sekä Virike-setelillä.

Kaiken sisällön löydät Kulttuuriespoon sivuilta: www.pikkuaurora.fi.

Tervetuloa kokemaan hetki Pikku-Auroran ainutlaatuista tunnelmaa!

PIHAREMONTTI VALTAA ALAA kesäkuusta alkaen joten avointa kesätoimintaa ei ole kesä-heinäkuussa, mutta voit bongata meidät vierailemassa Kulttuurikontin kiertueella kesän mittaan! #aurorareissussa
Tervetuloa Pikku-Auroraan jälleen Espoo-päivänä 24.-25.8.18. Hyvää KulttuuriKesää! Ja...! Pihapiirin kolmas rakennus Meijeri avautuu yleisölle elokuussa!