KannuKino

KannuKino tarjoaa upeita elokuvia kaikenikäisille elokuvanystäville ainutlaatuisessa maanalaisessa teatterissa. Monipuolisesta ohjelmasta löytyy kauden hittielokuvien lisäksi muun muassa Art House -ja dokumenttielokuvia sekä erityissarjoja. Leffaelämystä täydentävät alustukset, tekijävierailut ja vaihtuva oheisohjelma.

KannuKinossa nähdään myös muun muassa IhmeFilmin ja Tenavakinon esityksiä.

Tervetuloa vastaamaan Kannusalin asiakastyytyväisyyskyselyyn!
Kannusali on remontissa syyskauden 2019 ajan, jolloin haluamme kehittää salin tulevaa toimintaa ottamalla huomioon myös asiakkaiden toiveet ja kommentit.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Espoo Cinén (6.-12.5.2019) elokuvalippuja.  Kysely on avoinna 30.4. 2019 saakka ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 3.5.2019 mennessä. Vastaa kyselyyn.

Esteettömyys:  
Tila ei ole esteetön. Kannusali sijaitsee väestönsuojassa, jonne pääsee luiskaa pitkin. Luiskan pituudesta ja jyrkkyydestä johtuen suositellaan pyörätuolilla liikkuville että saapuvat avustajan kanssa. Vahtimestarit avustavat myös tarvittaessa, p. 050 368 7931. Salissa on induktiosilmukka. Osassa kotimaisista elokuvista on suomenkielinen tekstitys kuulovammaisille. Tekstityksestä on maininta elokuvan tapahtuman yhteydessä.

Tilaa KannuKinon uutiskirje ja saat ajankohtaista tietoa KannuKinon elokuvista!

Ensisijaiset verkkosivut löytyvät osoitteesta www.kannukino.fi