Kannusali ja Nekka

Kannusali

Kannusali on teatteri- ja  elokuvaesityksiin sekä konsertteihin suunniteltu esitysareena Espoon keskuksessa, Kannusillan väestönsuojan yhteydessä. 

Tunnelmallinen tila ja ajanmukainen esitystekniikka mahdollistavat monenlaisten esitysten ja tilaisuuksien toteuttamisen. Näyttämön koko on 12 m x 8 m. Tila on täysin pimennettävissä.

Kannusalissa on laadukas äänentoistolaitteisto, teatterivalaistus, videoprojektori ja digitaalinen elokuvaprojektori. Katsomo on loivasti nouseva ja siinä on 243 istumapaikkaa kymmenessä rivissä. Esiintyjien käytössä on tilavat pukuhuoneet ja takanäyttämö.

Kannusalissa aloitetaan kesällä 2019 remontti, ja sali avataan vuoden 2020 alussa. Liikuntatilat ovat syksyllä käytössä normaalisti.


Kannusalin esittelyvideo

Nekka1.jpg
Nekka

Monitoimitila Nekka sijaitsee Kannun aulassa. Nekassa on videoprojektori, valkokangas ja piano. Nekan kapasiteetti on 60 henkilöä. Nekan pienestä keittiöstä löytyy astiat kuudellekymmenelle, tiskilinja, uuni ja kahvinkeittimet.


Lisätietoa Kannusalin tilanvuokrauksesta.

Esteettömyys
Tila ei ole esteetön. Kannusali ja Nekka sijaitsevat väestönsuojassa, jonne pääsee luiskaa pitkin. Luiskan pituudesta ja jyrkkyydestä johtuen suositellaan pyörätuolilla liikkuville että saapuvat avustajan kanssa. Vahtimestarit avustavat myös tarvittaessa, p. 050 368 7931. Salissa on induktiosilmukka. Osassa kotimaisista elokuvista on suomenkielinen tekstitys kuulovammaisille. Tekstityksestä on maininta elokuvan tapahtuman yhteydessä.

Tapahtumat ja yleisötilaisuudet lähiviikkoina www.kannusali.fi