Kutitus-festivaali: Pikku Papun Musiikkisirkus (LOPPUUNMYYTY)

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Pikku Papun Musiikkisirkus
Cirko – Uuden Sirkuksen keskus
Pikku Papun Orkesteri:
Heli Kajo, laulu, nokkahuilu ja kellopeli
Antti Kokkola, laulu, mandoliini ja xylofoni
Maiju Kopra, laulu, trumpetti ja xylofoni
Reetta Kuisma, laulu ja kontrabasso
Sannis Sundström, laulu, viulu ja kellopeli
Sampo Sundström, laulu ja kitara


Blind Gut Company:
Inga Björn, ilma-akrobatia
Saana Peura, nuorallatanssi
Tuomas Vuorinen, jongleeraus ja esinemanipulaatio

Tuotanto: 
Salla Kurronen / Blind Gut Company
Pikku Papun Orkesteri

Jos lähdet seuraamaan hahtuvaa, jonka kesätuuli nappaa takapihan voikukasta, voit päätyä melkoiselle seikkailulle. Ruohikon kätköistä löytyy salainen maailma täynnä elämää: laulavia kirvoja, aamu-unisia leppäkerttuja, nälkäisiä muurahaisia ja ihastuneita sammakoita. Kun katsot oikein tarkkaan, huomaat kanttarellin kiertyvän karuselliksi ja oksan pätkän kohoavan veneen mastoksi.

Pikku Papun Musiikkisirkus on sirkusryhmä Blind Cut Companyn ja lastenmusiikkia soittavan Pikku Papun Orkesterin esitys, jossa yhdistyvät ihastuttava lastenmusiikki ja leikkisä nykysirkus. Pikku Papun on luonut kirjailija-kuvittaja Liisa Kallio.

Esityksessä kuullaan Pikku Papun Orkesterin tuttuja kappaleita, jotka saavat uuden muodon sirkusesiintyjien tulkitsemina. Muusikoita ja sirkusartisteja on teoksessa yhteensä yhdeksän ja lavalla nähdään musisointia, ilma-akrobatiaa, nuorallatanssia ja jongleerausta. Ja tietysti, myös yleisö pääsee mukaan laulamaan ja leikkimään!

Pikku Papun Orkesteri on vakiinnuttanut asemansa yhtenä maamme eturivin lastenmusiikkia esittävistä ja säveltävistä yhtyeistä. Musiikkikasvatuksen ammattilaisista koostuvan orkesterin sävelissä heräävät eloon kirjailija-kuvittaja Liisa Kallion runot ja kuvat, joissa seikkailee kilpikonna Pikku Papu. Pikku Papun Orkesterin musiikki sopii kaikenikäisille, sillä laulujen monipuolinen, akustispainotteinen soittimisto ja eri tyylilajeilla leikittelevät sovitukset koskettavat yhtä lailla niin pieniä kuin varttuneempiakin kuulijoita.

Blind Gut Company on kolmen sirkustaiteilijan nykysirkusryhmä, joka sirkuksen keinoin tutkii ympäröivän maailman ilmiöitä. Ryhmän toimintaa luonnehtivat kokeilunhalu ja itse tekemisen meininki. Ryhmä pyrkii esityksissään käsittelemään monimutkaisia teemoja ja tarjoamaan luovaan ja kriittiseen ajatteluun kannustavia virikkeitä kaikenikäisille katsojille.

Pikku Papun Musiikkisirkuksen ensi-ilta on 20.5.2018 Cirko-festivaalilla Helsingissä.

Esitykset Tapiolassa:
Su 7.10.2018 klo 13 (lisäesitys) 
Su 7.10.2018 klo 15 (loppuunmyyty)

Pikku Papun Musiikkisirkus Facebookissa.
Kutitus-festivaali Facebookissa.

Esitys on osa lasten taidefestivaali Kutitusta, jota vietetään Espoon kulttuurikeskuksessa ja Lasten kulttuurikeskus Aurorassa 3.-7.10.2018. Jokaisesta saliesitykseen ostetusta lipusta lahjoitetaan 1 € John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeille.

Kesto: n. 45 min

Tapahtuma kuuluu Kaikukortin piiriin. 

Tiedot ja sijainti

Aika

su 7.10.2018 klo 15.00 - 15.45

Paikka

Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Järjestäjä

Espoon kulttuurikeskus ja Kutitus-festivaali

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti

Liput 15 €, perhelippu (4 hlöä) 50 € + toimitusmaksu