Espoo-päivä: Muumiperheen lauluretki -konsertti (loppuunvarattu)

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Muumiperheen lauluretki -konsertin esiintyjät
Esiintyjät: Eija Ahvo, Markus Bäckman ja Soili Perkiö

Soili Perkiön uudet Muumilaulut valloittavat kuulijoita eri puolella Suomea. Muumipeikko, Muumimamma, Muumipappa, Nuuskamuikkunen ja Pikku-Myy seikkailevat yhdessä muiden Muumilaakson hahmojen kanssa uusissa Hannele Huovin teksteissä Tove Janssonin tutussa hengessä. 

Näyttelijä, laulaja ja ohjaaja Eija Ahvo on tehnyt pitkän uran lasten kulttuurin edistäjänä Suomessa. ”Lapsen saattaminen teatterin ja musiikin lähteelle on suurin lahja minkä voit lapselle antaa. Musiikin avulla voit houkutella lapsen mielikuvittelun maailmaan, jossa tunteet ovat heti läsnä. Tarinoiden käsittely ja kauneuden huomioiminen luovat lapselle turvallisuutta, jännitystä ja iloa.”

Markus Bäckman on pitkän linjan äänityöläinen. Päätyönään hän dubbaa piirroselokuvia ja -sarjoja, tekee laulukeikkaa ja lukee äänikirjoja. ”Muumit ovat tulleet tutuiksi sekä dubbaustyössä, että riemukkaalla Muumiperheen lauluretki -levyllä, jolla sain olla mukana. Ja tietysti lapsena aina kesäisin, kesämökin kirjahyllystä." 

Soili Perkiö on musiikkikasvatuksen lehtori Sibelius-Akatemiassa, lasten musiikin säveltäjä ja esittäjä sekä oppikirjailija. 

Muumiperheen lauluretki -levy ilmestyi talvella 2014 ja siitä tuli nopeasti myyntimenestys. Se valittiin heti Vuoden lastenlevyksi, ja vuonna 2015 levy sai EMMA-palkinnon Lasten levy -kategoriassa.

Esitykset:
La 25.8. klo 14.00 (lisäesitys, loppuunvarattu) ja klo 16.00 (loppuunvarattu)

Konsertin kesto noin 45 min.

Tiedot ja sijainti

Aika

la 25.8.2018 klo 14.00 - 14.45

Paikka

Espoon kulttuurikeskus, Louhisali

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Järjestäjä

Tapiolan seurakunta ja Espoon kulttuurikeskus

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti

Vapaa pääsy, vapaalippuja voi hakea etukäteen Tapiolan kirkon vahtimestarilta.