Lomakkeet

Teethän hakemuksesi aina ajankohtaisella lomakkeella, jos sähköinen hakupalvelu ei ole käytettävissä. Hakuaikojen ulkopuolella saapuneita hakemuksia ei käsitellä. 
Katso hakuajat

Lomakkeet päivitetään tällä verkkosivulle kunkin hakukauden alkaessa. 

Pdf-lomakkeet on tarkoitettu täytettäväksi joko ilmaisella Adobe Reader -ohjelmalla tai maksullisella Adobe Acrobat -ohjelmalla. Muuten niiden toimivuutta ei voida taata. Suosittelemme lomakkeen tallentamista omalle koneelle täyttövaiheessa. 

Vastaamme kysymyksiin sähköpostitse osoitteesta kulttuuriavustukset[at]espoo.fi. Otamme mielellään vastaan myös palautetta, jotta voimme kehittää palveluamme. 

Hakemukset 

Projektiavustusta haetaan ensisijaisesti sähköisen palvelun kautta. Palvelu on käytössä myös vuosiavustusta hakeville yhdistyksille. Siirry sähköiseen hakuun

Jos projektiavustuksen tai yhdistyksen vuosiavustuksen hakeminen sähköisesti ei ole mahdollista, voi pdf-lomaketta pyytää osoitteesta kulttuuriavustukset[at]espoo.fi.

Toistaiseksi muut kulttuuriavustukset haetaan pdf-lomakkeilla. 

Täytetyt hakulomakkeet (pdf) toimitetaan määräaikaan mennessä Espoon kaupungin kirjaamoon osoitteeseen PL 1, 02070 Espoon kaupunki. Hakulomakkeen voi toimittaa liitteineen kirjaamoon myös sähköisesti osoitteeseen kirjaamo[at]espoo.fi.

Selvitykset 

Kaikkien avustusten selvitykset tehdään pdf-lomakkeilla. 

Selvitys avustuksen käytöstä toimitetaan ensisijaisesti sähköpostin liitteenä osoitteeseen kulttuuriavustukset[at]espoo.fi.

Vuosiavustusta 2022 hakevat yhteisöt voivat liittää selvityksen edelliseltä vuodelta vuosiavustushakemuksen yhteyteen, jolloin pakollisia liitteitä ei tarvitse toimittaa kahteen kertaan.