Kulttuuriketju

Koronavirustilanteen vuoksi Kulttuuriketjun toiminta on tauolla syksyn 2020 ajan. Toiminta jatkuu vuonna 2021.

Kulttuuriketju välittää taide- ja kulttuurielämyksiä espoolaisille vanhuksille ja hoitohenkilökunnalle hoivakodeissa, palvelutaloissa ja -keskuksissa.

Vierailut ovat mm. pienimuotoisia konsertteja, tanssi- ja teatteriesityksiä, runo- ja kirjallisuushetkiä, tansseja tanssimusiikin tahtiin ja  työpajoja. Niin taiteen ja kulttuurin ammattilaiset kuin taidetta harrastavat lapset, nuoret ja aikuiset tarjoavat virikkeitä ja ilahduttavia kulttuurikohtaamisia. Toiminta on Espoon kulttuuripalvelujen koordinoimaa.

Yhteistyötä yli rajojen

Toimintamalli perustuu kumppanien välisen yhteistyön sujuvuuteen sekä luottamuksellisiin ja pitkäjänteisiin yhteistyösuhteisiin. Kulttuuriketju pyrkii tarjoamaan taide- ja kulttuurielämyksiä tasapuolisesti kaikille kuntalaisille, jotka asuvat hoitokodeissa ja palvelutaloissa.

Yhteistyökumppaneiden verkosto on laaja ja joka vuosi pyritään saamaan uusia palvelutuottajia mukaan. Jos olet toiminnasta kiinnostunut taiteilija tai taidetoimija ja haluat tarjota toimintaa tai ohjelmaa mukaan Kulttuuriketjuun, ota yhteyttä sähköpostitse: kulttuuriketju@espoo.fi.