Espoon kulttuuritilat suljettu, yleisötapahtumat peruttu 31.5. saakka – kirjastoissa asiointi sallittu rajatusti

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
30.11.2020 klo 10.00

Päivitetty 12.5.2021

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjaa suosituksista ja rajoituksista epidemian leviämisen hillitsemiseksi alueellaan. Tällä hetkellä voimassa olevien tiukennettujen rajoitusten ja suositusten ajan toivotaan pysäyttävän epidemian leviämisen alueella. 

Koordinaatioryhmän linjausten myötä kaikki Espoon kulttuuritalot sekä kaupunginmuseon yleisölle avoinna olevat tilat pysyvät suljettuina toistaiseksi.

Kirjastoissa asiointi on mahdollista rajatusti. Kirjastoista on mahdollista noutaa aineistoja rajatuista valikoima- ja teemahyllyistä sekä varauksia varaushyllystä. Myös asiointiin tarkoitettujen asiakastietokoneiden välttämätön käyttö on turvallisuusohjeet huomioiden mahdollista. Kirjastoasioinnissa on velvoite käyttää kasvomaskia. 

Kaikki yleisötapahtumat on peruttu 31.5. saakka. Kaupungin kulttuuritalojen (Sellosali, Kulttuurikeskus, Kannusali, Lasten kulttuurikeskus Aurora, Näyttelykeskus WeeGee, Vindängen) peruutettuja yleisötilaisuuksia pyritään siirtämään myöhempään ajankohtaan. Kunkin kulttuuritalon verkkosivuilta löytyy tieto tapahtumien peruuntumisesta tai siirtymisestä sekä ohjeet ennakkoon ostettujen lippujen palauttamiseen.

Koordinaatioryhmä suosittelee yksityisiä toimijoita sulkemaan vastaavat vapaa-ajan tilat.