Espoon kirjastot, museot ja kulttuuritilat ovat jälleen avoinna – ajankohtaista tietoa

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
8.5.2020 klo 15.23

Päivitetty 29.6.2020

Valtioneuvosto hyväksyi 6.5.2020 päätöksen rajoitustoimenpiteiden asteittaisesta purkamisesta. Espoon kaupungin kirjastot, museot ja kulttuuritilat ovat jälleen avoinna. 

Enintään 50 henkilön kokoontumisrajoitukset, jotka ovat voimassa 1.6.2020 alkaen toistaiseksi, koskevat kaikkia kulttuuritapahtumia. 50–500 hengen yleisötilaisuudet ovat mahdollisia erityisjärjestelyin.

Myös kaupungissa toimiva yksityisen ja kolmannen sektorin toiminta seuraa valtioneuvoston linjauksia.

Kirjastot

Espoon kaupunginkirjaston kaikki toimipisteet ovat avoinna kesällä, mutta palveluissa on edelleen rajoituksia. Pajatilat laitteineen eivät ole käytössä. Lue lisää tästä artikkelista.

Museot

Suljettuna olleet museot ovat jälleen avoinna 1.6 alkaen. Talomuseo Glims, Helinä Rautavaaran museo, koulumuseo Lagstad ja Näyttelykeskus WeeGee museoineen avautuvat ti 2.6.2020 normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Saaristomuseo Pentala avautuu 6.6. normaaleilla aukioloajoilla ja huvilamuseo Villa Rulludd 7.6. Gallen-Kallelan museo avaa ovensa 1.6.

Orkesteri

Tapiola Sinfoniettan konserttikausi pyritään aloittamaan syyskuussa mahdollisimman normaalisti ottaen huomioon koronatilanteen vaatimat erityisjärjestelyt. Syyskauden ohjelman julkistamisen ja lipunmyynnin aloituksen ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin. Orkesterin konserttitaltiointeja voi katsoa kotona247.fi-palvelussa ja Sinfoniettan YouTube-kanavalla

Kulttuuritilat

Lasten kulttuurikeskus Aurora, Espoon kulttuurikeskus, Sellosali ja Karatalo ovat avoinna 1.6.2020 alkaen tapahtumien yhteydessä. Kannusali avautuu remontin jälkeen elokuussa 2020. Lue lisää tästä uutisesta.

Tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden kesätapahtumat löydät tältä sivulta.