Espoon keskuksen Kannu-väestönsuojaan rakennettu uniikki Kannusali avautuu uudistettuna

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
8.6.2020 klo 10.42

Remontti on nyt loppusuoralla, ja syyskaudella Kannusalissa päästään jälleen nauttimaan elokuvista, keikoista, teatterista, koko perheen tapahtumista ja paljon muusta!

Vuodenvaihteessa alkaneen remontin odotetaan valmistuvan kesäkuun loppuun mennessä. Aivan ensimmäisiä työvaiheita oli vanhojen teatterituolien lahjoittaminen Vana-Antslan kesäteatterille Etelä-Viroon. Sen jälkeen alkoivat varsinaiset remonttityöt.

”Kevään aikana on suoritettu vanhan salin purkutyöt ja louhittu pohjat uudelle lattialle. Betonityöt valmistuivat pääsiäiseksi.  Viimeisenä on teräsrakenteisten parvien ja uuden katsomon asennus. Erityistä tässä projektissa on ollut logistiikan ja turvallisuuden varmistaminen, sillä kohde sijaitsee syvällä maan sisässä ja ahtaat tilat on jaettu käyttäjien kanssa”, Peabin työnjohtaja Joonas Koskinen kertoo.

Istumapaikkoja uudessa salissa tulee olemaan yhteensä 220. Katsomo on nouseva, joten näkyvyys on hyvä. Kasattava katsomo mahdollistaa myös mm. musiikkiklubit, konsertit, gaalaillat ja messut. Tasalattialla voidaan järjestää tilaisuuksia kolmelle sadalle hengelle.

KannuKinon avajaiset elokuussa
KannuKinon elokuvat pyörähtävät käyntiin la 29.8. Näytöksiä on keskiviikkoisin ja lauantaisin. Näytösten määrää voidaan kasvattaa kysynnän mukaan ja ohjelmistossa on entistä enemmän lastenelokuvia myös alkuperäiskielillä sekä suomenkielisiä elokuvia englanninkielisin tekstityksin.

Pe 28.8. Kannusalissa on avoimet ovet, jolloin yleisö pääsee katsomaan Kannusalia ja tutustumaan ohjelmistoon.  Syyskauden aikana on luvassa musiikkiklubeja ja perhepäiviä. Monipuolisesta ohjelmasta löytyy myös teatteria ja stand-up iltoja.

Alueen monikielisyys on huomioitu. ”Marraskuussa meille on tulossa suomalais-arabialainen festivaali, missä esiintyy Hanin Suomi -bändi ja on työpajoja lapsille.  Syyskauden ohjelmassa esiintyy myös rap-artisteja ja väkevä blues-rock-yhtye Ziggy Wild (EST) ja Kannusalissa esitetään myös venäläinen Pimeän huoneen salaisuus -elokuva”, Kannusalin projektituottaja Hamza Amarouche kertoo tulevasta ohjelmasta.

www.kannusali.fi
Facebook: facebook.com/KannusaliVenue
Instagram: @kannugram

Kuva: Peab Oy