Espoo etsii harrastusten toteuttajia Suomen malliin

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
8.4.2021 klo 14.47

Espoossa aloitetaan Suomen harrastusmallin laajempi toteuttaminen ensi syksynä. Mallia on pilotoitu kahdeksassa koulussa kevätlukukaudella 2021. Lukuvuodelle 2021-22 toimijat valitaan kilpailutuksella alkukesän 2021 aikana.

Suomen mallissa tavoitteena on tarjota peruskoululaisille maksuttomia harrastusmahdollisuuksia omalla koululla tai sen läheisyydessä heti koulupäivän jälkeen.

Mallissa on oleellista tarjota lapsille ja nuorille niitä harrastuksia, joita he ovat kyselyissä toivoneet. Espoossa toiveet ovat kohdistuneet mm. parkouriin, kiipeilyyn, sirkukseen, elokuvaan, animaatioon, valokuvaukseen, kuvataiteisiin, ruuanlaittoon, pelikoodaukseen ja kädentaitoihin. 

Kuinka hakea harrastustoiminnan toteuttajaksi?

Järjestämme infotilaisuuden harrastustoiminnan järjestämisestä kiinnostuneille toimijoille tiistaina 27.4.2021 klo 14-15. Tilaisuus järjestetään Teams-alustalla, ilmoittautuneet saavat linkin edellisenä päivänä sähköpostiinsa. Ilmoittaudu tilaisuuteen etukäteen tällä lomakkeella.

Tilaisuudessa vastataan kysymyksiin Suomen mallin hakuehdoista, koululaisten harrastustoiveista ja kilpailutuksen etenemisestä.

Suomen mallista voi lukea lisää opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilta.

Lisätietoja: Kulttuuripäällikkö Tiina Kasvi, tiina.kasvi@espoo.fi, p. 050 301 9426