April Jazz Club + WeeGee: Ebeliopet on stage

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
Ebeliopet
April Jazz Clubin ja Näyttelykeskus WeeGeen yhteistyössä tuottama klubisarja tuo livemusiikin museoympäristöön. Konserttiin ja WeeGeen neljään museoon on perjantain alkuillassa vapaa pääsy.
Espoon musiikkiopiston pop/jazzlinja Ebelin opettajat ovat tuttuja April Jazz Clubillakin esiintyneiden nuorten muusikonalkujen taustavoimista, mutta kukin heistä myös keikkailee kotimaisen jazzin kentällä korkealla tasolla. Solisteina säteilevät Ebelin linjanjohtaja ja muun muassa oman trionsa kanssa aktiivinen laulaja Mirja Mäkelä, tohtorintutkintoaan Sibelius-Akatemiassa viimestelevä jazzlaulaja Jenny Robson ja esimerkiksi Dalindèosta ja Nordic4-yhtyeestään tuttu saksofonisti Petri "Pope" Puolitaival. Ebeliopeissa esiintyvät lisäksi pianistit Riitta Paakki ja Henri Mäntylä, basisti Vesa Ojaniemi ja rumpali Rami Eskelinen. Syksyn ensimmäisen April Jazz Clubin aikana kukin Ebeliopeista pääsee vuorollaan valokeilaan vaihtuvin kokoonpanoin. Luvassa on myös koko joukon yhteisjamittelua ja hyvää meininkiä taattuun Ebelin tyyliin!
Jenny Robson, laulu
Mirja Mäkelä, laulu
Petri "Pope" Puolitaival, saksofoni
Riitta Paakki, piano
Henri Mäntylä, piano
Vesa Ojaniemi, basso
Rami Eskelinen, rummut
Ebeli Show: Päivän Sää klo 18
Ebeliopet on stage klo 19
Tulethan paikalle vain terveenä! Huolehdimme konserttivieraiden turvallisuudesta tehostetulla siivouksella ja turvavälien mahdollistamisella viranomaisohjeistusten mukaisesti. Pyydämme istumaan osoitetuilla paikoilla ja välttämään tarpeetonta kontaktia muuhun yleisöön tai henkilökuntaan. Huolehdithan myös hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Tutustu turvallisuusohjeisiin osoitteessa weegee.fi

Syyskauden muut April Jazz Club + WeeGee -illat:

9.10. klo 16.30 Markus Niittynen Trio
30.10. klo 16.30 Olli Soikkeli Trio
6.11. klo 18 Iiro Rantala Flock
13.11. klo 16.30 Mika Mylläri Quintet
20.11. klo 16.30 Joonas Haavisto Trio
27.11. klo 16.30 Kari Ikonen solo feat. Mikko Hassinen
4.12. klo 18 Elifantree
11.12. klo 16.30 Riitta Paakki Quartet
18.12. klo 16.30 Johanna & Mikko Iivanainen Duo


 
 

Tiedot ja sijainti

Aika

pe 2.10.2020 klo 18.00 - 20.30

Paikka

Näyttelykeskus WeeGee

Järjestäjä

April Jazz Club ja Näyttelykeskus WeeGee

Hinta, euroa

0

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti

Vapaa pääsy