Kuljetusten sujuvuutta seurataan toimipisteiden pihoilla

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
14.5.2019 klo 15.22

Espoon kaupunki järjestää kuntalaisille monia erilaisia kuljetuspalveluja. Näitä ovat mm. koulukuljetukset sekä vanhusten ja vammaisten kuljetukset. Kuljetuspalvelujen laatua ja sujuvuutta seurataan jatkuvasti ja palvelua kehitetään. Touko-kesäkuun aikana laadun valvontaan kiinnitetään erityistä huomiota, kun henkilökuljetusten tiimi lähtee tarkkailemaan kuljetusten sujuvuutta koulujen ja toimipisteiden pihoille sekä kuljetusreittien varrelle.

Kohteet on pyritty valitsemaan niin, että  erilaiset kuljetukset ovat edustettuina mahdollisimman monipuolisesti. Erityistä huomiota kiinnitetään kaluston kuntoon ja kuljetusten aikatauluihin. Valvonta toteutetaan siten, että se ei häiritse kuljetuksia tai toimipisteen normaalia toimintaa. Henkilökuljetusten tiimin voi tunnistaa vihreän värisistä liiveistään ja kaulassa roikkuvista henkilökorteistaan.

Kuljetusten seuranta on osa laajempaa kokonaisuutta, jossa Espoon kaupunki kehittää henkilökuljetuksiaan. Valvonnan aikana esille nousseita asioita käydään läpi yhdessä kaupungin henkilökunnan ja kuljetusyritysten kanssa. Mahdollisiin epäkohtiin puututaan ja hyväksi todettuja toimintatapaoja otetaan laajempaan käyttöön. Tavoitteena on saada kuljetukset sujumaan entistä paremmin. Kuljetusten kehittäminen jatkuu myös tämän jälkeen, kun tiimin jäsenet hyppäävät autojen kyytiin tarkkailemaan kuljetuksia asiakkaan näkökulmasta.